Recepten voor wafels bakken zelfrijzend bakmeel

8 Opgeslag
Frisse cake met citroen-‘vulling’

Frisse cake met citroen-‘vulling’

Meng er als laatste het amandelmeel en het bakmeel doorheen. 175 gram zachte boter (even in de magnetron doet wonderen bij boter uit de koelkast), 175 gram kristalsuiker, 3 eieren, 100 gram zelfrijzend bakmeel, 75 gram amandelmeel, 2 citroenen, schil geraspt en het fruit uitgeperst, 100 gram rietsuiker, snufje zout, cakeblik. Neem dan 175 gram zelfrijzend bakmeel. suikervrije wafels bakken 175 gram
0 Opgeslag
Okonomiyaki Miss Foodie Style

Okonomiyaki Miss Foodie Style

Het recept van deze groentenwafels is trouwens super makkelijk aan te passen. Appeltaart bakken. Verwarm je wafelijzer voor, schep het beslag op de wafelplaat, sluit het ijzer en bak de wafels goudbruin en gaar (het is afhankelijk van je ijzer en de temperatuur hoe lang dit duurt)
0 Opgeslag
Blondies met cranberry's

Blondies met cranberry's

Belgische wafels, zeer vaak het gebruik van speculoos, Delhaize, het land van lekker eten. Een beetje spannend altijd van welk blog ik dan mag gaan bakken (of koken als een blog echt geen bakrecepten heeft) en wie gaat er wat van mij bakken
33 Opgeslag
Luikse wafels

Luikse wafels

Op zelfde wijze rest van wafels bakken, ijzer tussentijds invetten met olie. 1 1/2 minuut bruin bakken. 250 g zelfrijzend bakmeel
3 Opgeslag
Dekselse wafels

Dekselse wafels

Het bakken. In een beslagkom doe je bakmeel, basterdsuiker, vanillesuiker en 'n mespunt zout (zo weinig als op de punt van een mes past)
Zoeksuggesties en paginas