Recepten voor varkenshaasje met zoetzure saus

0 Opgeslag
Saus pittig maar toch zoet

Saus pittig maar toch zoet

Deze saus werd geserveerd met varkenshaasje. Stoof de uitjes en augurken aan in boter, kruid deze goed met mosterd, Provençaalse kruiden, paprikapoeder en de coulis
2 Opgeslag
Varkenshaasje met zoetzure saus

Varkenshaasje met zoetzure saus

Zoveel vocht laten verdampen dat varkenshaasjes omhuld zijn met glanzende saus. Varkenshaasjes uit pan nemen en bestrooien met zout
0 Opgeslag

Varkenshaasje met zoetzure saus

Laat zoveel vocht verdampen dat het varkenshaasje omhuld is met glanzende saus. Verhit de olie in een hapjespan en bak het varkenshaasje op hoog vuur in 5 min. in het bakvet Roer de sherry, bouillon, basterdsuiker en hoisinsaus erdoor Voeg zout en zwarte peper naar smaak toe Breng de saus al roerend aan de kook Leg de varkenshaasjes in de pan en laat ze onafgedekt in 20 min. Kneus intussen in een vijzel of met bolle kant van lepel de peperkorrels Rooster in een droge koekenpan de gekneusde peperkorrels 1 min. Neem het varkenshaasje uit de pan en bestrooi hem met zout Snijdt het vlees in plakjes en verdeel het over 2 warme borden Schep de saus erover. 2 varkenshaasje (à 250 g), op kamertemperatuur. 1 eetlepel hoisinsaus (fles à 250 ml)