Recepten voor varkenshaas marineren

Varkenshaas met citroen en olijven

Varkenshaas met citroen en olijven

Snijd de varkenshaasjes dwars op de draad in plakjes van 1/2 cm dik en schep ze door het oliemengsel. Laat ze minstens 15 min afgedekt marineren. 2 varkenshaasjes à 250 gram 1/2 citroen 2 teentjes knoflook 3 el olijfolie 150 gr zwarte en groene olijven 1 el verse italiaanse kruiden 75 ml vleesfond zout vers gemalen peper
0 0
Recept sate babi

Recept sate babi

1 kilogram fricandeau, in blokjes gesneden (varkenshaas of schouderkarbonade kan ook). Laat minimaal 2 uren marineren, maar een nachtje is makkelijker en nog lekkerder. Comments commentsPowered by Facebook Comments 1 kilogram fricandeau, in blokjes gesneden (varkenshaas of schouderkarbonade kan ook)
53 0
Oosterse marinade

Oosterse marinade

500 gram kip, varkenshaas, varkensfilet of stevige witte vis in een kom en giet er de marinade overheen Schep door elkaar zodat de marinade het vlees volledig bedekt en laat minimaal 2 uur in de koelkast marineren 3
25 0
Souvlaki

Souvlaki

*Laat het vlees minimaal een uur in dit mengsel marineren en rijg het dan aan spiezen of satéstokjes
21 0
Hoisin varkensvlees

Hoisin varkensvlees

Bovendien gaat het marineren sneller wanneer het vlees is kleingesneden. - 750 g varkensvlees (filetlapjes, varkenshaas of fridandeau)
19 0