Recepten voor surinaamse chinese geroosterde kip

3 Opgeslag
Char siu kip voor op de BBQ

Char siu kip voor op de BBQ

Gooi me in de Italiaanse of Surinaamse keuken en ik voel me als een vis in het water, maar de Chinees-Aziatische keuken is een ander verhaal
8 Opgeslag
Tjauw Min Speciaal (Surinaamse mie met geroosterde Creoolse kip)

Tjauw Min Speciaal (Surinaamse mie met geroosterde Creoolse kip)

Creoolse geroosterde kip. 500 gram Tjauw-Min Mie (Soubry Chinese mie). 5 stuks (circa 500 gram) kippendijen of bouten. eventueel 1/2 theelepel Trassie Trafasie (echte Surinaamse trassie)
2 Opgeslag

Kip, Surinaamse geroosterde

Hak de kip in 2 stukken en was onder koud stromend water. Marineer hier de kip minstens 2 uur in. Verwarm de oven voor op 220°, vul een braadslee met water en leg de kip, bestreken met olie, op het rooster erboven. Notities Lekker bij Chinees eten 1 kip