Recepten voor sucadelappen stoven

6 Opgeslag
Gestoofde sucadelappen

Gestoofde sucadelappen

Het stoven zorgt voor een diepe intense smaak. Deze gestoofde sucadelappen is weer zo’n heerlijk makkelijk gerecht
2 Opgeslag
Gestoofde sucadelappen

Gestoofde sucadelappen

Het stoven zorgt voor een diepe intense smaak. Deze gestoofde sucadelappen is weer zo’n heerlijk makkelijk gerecht
2 Opgeslag
Lekker Recept voor sucadelappen marineren

Lekker Recept voor sucadelappen marineren

Er zijn vele manieren om een heerlijk gerecht met sucadelappen te maken. Bij de meeste gerechten worden de sucadelappen niet gemarineerd
1 Opgeslag
Chinees gestoofde sucadelappen

Chinees gestoofde sucadelappen

Het vorige recept betrof het bereiden van Toscaanse sucadelappen. Ingrediënten Chinees Gestoofde Sucadelappen
0 Opgeslag
Hutspot met sucadelappen

Hutspot met sucadelappen

Start met het stoven van de sucadelappen. Alleen om hutspot met sucadelappen te eten moet ik toch zelf aan het stoofwerk
137 Opgeslag
Winterstoofpotje

Winterstoofpotje

Voeg de runderbouillon toe en laat 2 uur stoven. 1 kilo sucadelappen 4 uien 400 gram wortels 400 gram prei 0,3 liter runderbouillon bakboter peper zout
70 Opgeslag
Goulash (Stoofschotel van vlees en paprika)

Goulash (Stoofschotel van vlees en paprika)

Piperade met eieren (en craquelins)Sucadelappen met hutspot (van bospeen)Ossobuco alla Milanese (Kalfsschenkel uit Milaan)Recept
59 Opgeslag
Gestoofde sucadelapjes met stoofpeertjes

Gestoofde sucadelapjes met stoofpeertjes

500 gram sucadelappen, 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel (room)boter, 1 blikje tomatenpuree, 2 dl rode wijn, 150 gram zilveruitjes, zout en peper. Laat het vlees minstens 2 uur stoven op een laag vuur met de deksel op de pan
15 Opgeslag
Heerlijke winterse stoofschotel met tomaat, vlees en nasikruiden

Heerlijke winterse stoofschotel met tomaat, vlees en nasikruiden

Op de foto hieronder heb ik dezelfde stoofschotel gemaakt met sucadelappen. 1,5 uur stoven. Na 1,5 uur haal je de deksel van de pan en laat je het nog een half uurtje stoven zodat het kan indikken. Omdat ik wat meer vlees had (ruim 1,5 kilo), heb ik nog 750 gram pomodore tomaten in stukken mee laten stoven. Het moest zeker 4 uur stoven omdat het vlees meer tijd nodig had
11 Opgeslag
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Snijd de sucadelappen in grove stukken en bestrooi met zout en peper. 500 gram sucadelappen of runderlappen. Laat het ongeveer 3 uur stoven (met deksel). Het wordt dan heerlijk mals, maar staat bij mij soms wel 6 of 7 uur op het vuur (en/of in de oven) 500 gram sucadelappen of runderlappen
7 Opgeslag
Winter: Vlaamse stoof met Kriek en Vlaamse friet

Winter: Vlaamse stoof met Kriek en Vlaamse friet

Gebruik sucadelappen en laat de stoofpot minstens 2 uur stoven, dan heb je heerlijk mals vlees dat bijna uit elkaar valt. Nodig700 gram sucadelappen2 grote uien, gesnipperdhalve winterwortel1 flesje Kriekenbier2 laurierblaadjes2 takjes tijm1 kruidnagel1 teen knoflook, in grove stukken1 dikke plak ontbijtkoek1 flinke el mosterd boterSnij de sucadelappen in grote blokken
4 Opgeslag
Boeuf Bourgignon uit Slow Cooked

Boeuf Bourgignon uit Slow Cooked

Zoals bij alle stoofschotels moet ook deze stoofschotel lekker lang stoven, zodat het vlees superzacht wordt
3 Opgeslag
Foodblogswap: Rendang Daging (Indisch Stoofvlees)

Foodblogswap: Rendang Daging (Indisch Stoofvlees)

Je kunt zowel sucadelappen of runderriblappen gebruiken voor dit gerecht. Bij sucadelappen zul je wat meer ‘vetjes’ hebben aan het vlees waar dit bij runderriblappen minder het geval is
2 Opgeslag
Stooflappen bereiden. Hoe doe ik dat?

Stooflappen bereiden. Hoe doe ik dat?

Sucadelappen stoven. Ik gebruik sucadelappen als vleessoort voor de stooflappen. Bij recepten waar stoven de bereidingsmanier is, wordt vanzelfsprekend altijd stoofvocht gebruikt
2 Opgeslag
Goulash, want koken is fijn!

Goulash, want koken is fijn!

Na vier uur stoven in de oven had ik een heerlijke goulash. Als dit niet mogelijk is, kun je het vlees ook op een sudderplaatje op het fornuis laten stoven