Recepten voor sucadelappen stoven

Winterstoofpotje

Winterstoofpotje

Voeg de runderbouillon toe en laat 2 uur stoven. 1 kilo sucadelappen 4 uien 400 gram wortels 400 gram prei 0,3 liter runderbouillon bakboter peper zout
137 0
Heerlijke winterse stoofschotel met tomaat, vlees en nasikruiden

Heerlijke winterse stoofschotel met tomaat, vlees en nasikruiden

Op de foto hieronder heb ik dezelfde stoofschotel gemaakt met sucadelappen. 1,5 uur stoven. Na 1,5 uur haal je de deksel van de pan en laat je het nog een half uurtje stoven zodat het kan indikken. Omdat ik wat meer vlees had (ruim 1,5 kilo), heb ik nog 750 gram pomodore tomaten in stukken mee laten stoven. Het moest zeker 4 uur stoven omdat het vlees meer tijd nodig had
61 0
Stoofvlees uit de oven

Stoofvlees uit de oven

Naast het stoven van draadjesvlees, is het ook eenvoudig om dit te bereiden in de oven. 500 tot 600 gram sucadelappen. Snij ondertussen de sucadelappen in blokjes van 2 bij 2 centimeter. 500 tot 600 gram sucadelappen
44 0
stoofpotje

stoofpotje

zilveruitjes en laurierblad toevoegen en dan enkele uren laren stoven. fruit de ui. doe het vlees erbij en schroei het dicht
31 0
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Snijd de sucadelappen in grove stukken en bestrooi met zout en peper. 500 gram sucadelappen of runderlappen. Laat het ongeveer 3 uur stoven (met deksel). Het wordt dan heerlijk mals, maar staat bij mij soms wel 6 of 7 uur op het vuur (en/of in de oven) 500 gram sucadelappen of runderlappen
19 0
Winter: Vlaamse stoof met Kriek en Vlaamse friet

Winter: Vlaamse stoof met Kriek en Vlaamse friet

Gebruik sucadelappen en laat de stoofpot minstens 2 uur stoven, dan heb je heerlijk mals vlees dat bijna uit elkaar valt. Nodig700 gram sucadelappen2 grote uien, gesnipperdhalve winterwortel1 flesje Kriekenbier2 laurierblaadjes2 takjes tijm1 kruidnagel1 teen knoflook, in grove stukken1 dikke plak ontbijtkoek1 flinke el mosterd boterSnij de sucadelappen in grote blokken
16 0
Draadjesvlees

Draadjesvlees

500 gram vlees (runderriblappen, sucadelappen, schouderlappen). Laat het geheel minimaal 4 uur lekker stoven, langer mag. 500 gram vlees (runderriblappen, sucadelappen, schouderlappen)
15 0