Recepten voor sucadelappen stoven

Gestoofde sucadelappen

Gestoofde sucadelappen

Het stoven zorgt voor een diepe intense smaak. Deze gestoofde sucadelappen is weer zo’n heerlijk makkelijk gerecht
Gestoofde sucadelappen

Gestoofde sucadelappen

Het stoven zorgt voor een diepe intense smaak. Deze gestoofde sucadelappen is weer zo’n heerlijk makkelijk gerecht
Hutspot met sucadelappen

Hutspot met sucadelappen

Start met het stoven van de sucadelappen. Alleen om hutspot met sucadelappen te eten moet ik toch zelf aan het stoofwerk
Suddervlees met bier

Suddervlees met bier

• 1 kg sucadelappen. Laat het gerecht 1 ½ uur zachtjes stoven. 1 kg sucadelappen. Dit is een stoofvleestopper
Goulash, want koken is fijn!

Goulash, want koken is fijn!

Na vier uur stoven in de oven had ik een heerlijke goulash. Als dit niet mogelijk is, kun je het vlees ook op een sudderplaatje op het fornuis laten stoven
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Snijd de sucadelappen in grove stukken en bestrooi met zout en peper. 500 gram sucadelappen of runderlappen. Laat het ongeveer 3 uur stoven (met deksel). Het wordt dan heerlijk mals, maar staat bij mij soms wel 6 of 7 uur op het vuur (en/of in de oven) 500 gram sucadelappen of runderlappen
Gestoofde sucadelapjes met stoofpeertjes

Gestoofde sucadelapjes met stoofpeertjes

500 gram sucadelappen, 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel (room)boter, 1 blikje tomatenpuree, 2 dl rode wijn, 150 gram zilveruitjes, zout en peper. Laat het vlees minstens 2 uur stoven op een laag vuur met de deksel op de pan
stoofpotje

stoofpotje

zilveruitjes en laurierblad toevoegen en dan enkele uren laren stoven. fruit de ui. doe het vlees erbij en schroei het dicht
Vindaloo – Foodblogswap

Vindaloo – Foodblogswap

Zo heb ik sucadelappen gebruikt (heel on-Indiaas, ik weet het haha), die door het lange stoven heerlijk mals waren geworden
Stooflappen bereiden. Hoe doe ik dat?

Stooflappen bereiden. Hoe doe ik dat?

Sucadelappen stoven. Ik gebruik sucadelappen als vleessoort voor de stooflappen. Bij recepten waar stoven de bereidingsmanier is, wordt vanzelfsprekend altijd stoofvocht gebruikt
Draadjesvlees

Draadjesvlees

500 gram vlees (runderriblappen, sucadelappen, schouderlappen). Laat het geheel minimaal 4 uur lekker stoven, langer mag. 500 gram vlees (runderriblappen, sucadelappen, schouderlappen)