Recepten voor sucadelappen stoven

14 Opgeslag
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Snijd de sucadelappen in grove stukken en bestrooi met zout en peper. 500 gram sucadelappen of runderlappen. Laat het ongeveer 3 uur stoven (met deksel). Het wordt dan heerlijk mals, maar staat bij mij soms wel 6 of 7 uur op het vuur (en/of in de oven) 500 gram sucadelappen of runderlappen
9 Opgeslag
Winter: Vlaamse stoof met Kriek en Vlaamse friet

Winter: Vlaamse stoof met Kriek en Vlaamse friet

Gebruik sucadelappen en laat de stoofpot minstens 2 uur stoven, dan heb je heerlijk mals vlees dat bijna uit elkaar valt. Nodig700 gram sucadelappen2 grote uien, gesnipperdhalve winterwortel1 flesje Kriekenbier2 laurierblaadjes2 takjes tijm1 kruidnagel1 teen knoflook, in grove stukken1 dikke plak ontbijtkoek1 flinke el mosterd boterSnij de sucadelappen in grote blokken
Zoeksuggesties en paginas