Recepten voor spitskool met vis

Spitskool ovenschotel

Spitskool ovenschotel

Doe het spitskool/gehakt mengsel in de ovenschaal en dek het af met de aardappelpuree. Gratineer het met geraspte kaas
Spitskool, kerrie, noten

Spitskool, kerrie, noten

Serveren met rijst/quinoa/ couscous. Snij de Spitskool in repen. Snij 2 uien en knoflook klein en wok die, voeg de Spitskool toe en laat even slinken. Voeg kerrie en tomaten toe, laat ff sudderen, voeg kokosmelk en snufje zout toe, voeg de specerijen toe (laat sudderen) en een handje noten voor opdienen 1 Spitskool
Spitskool in kokosmelk

Spitskool in kokosmelk

Haal de spitskool uit de pan en leg het apart, op een bord met een deksel erop. Je maakt het heerlijk klaar met kokosmelk en pittige kruiden
Recept: Spitskool Wraps

Recept: Spitskool Wraps

De kip bakken in wat boter of olie met de uitjes erbij die in ringen of halve ringen zijn gesneden. Dit zijn wraps van spitskool
Spitskool taart

Spitskool taart

Snijd de sjalotjes, knoflook en peper fijn en doe deze samen met het gehakt in een pan. Vandaar dat ik een flinke spitskool taart klaar maakte, waarmee we volgende week ook nog prima onze buiken kunnen vullen
Spitskool uit de oven

Spitskool uit de oven

(behalve dan een gestoofd prutje met wat vlees, vis of kip en rijst). Giet met een theelepel de dressing over de spitskool en zorg dat deze dressing goed tussen de bladeren komt
Spitskool met kerrie

Spitskool met kerrie

Serveer spitskool met kerrie, met rijst en satévlees Bereidingstijd. Snij de spitskool in zeer kleine reepjes
Spitskool pakketjes

Spitskool pakketjes

Lekker met een visje erbij. Spitskoolpakketjes met rijst en paprika en chorizo. Vouw de pakketjes dicht en leg ze in een ovenschaal met een mini laagje water
SPITSKOOL STAMPPOT

SPITSKOOL STAMPPOT

Dit recept voor een stamppot van spitskool met ketjap en mosterd is gebaseerd op een recept van Unox
Gebakken spitskool met ketchup en kruiden

Gebakken spitskool met ketchup en kruiden

Spitskool toevoegen en goed omroerend bakken. Afmaken met zout en peper naar smaak. spitskool 1 el olijfolie 1 teentje knoflook Kleine ui (gesnipperd) ½ tl komijnzaad ½ tl kardemom Snufje laurier en kruidnagel Tomatenketchup (naturel) Zout en peper