Recepten voor slagroom mozzarella

Pasta met tomaat, aubergine en véél mozzarella

Pasta met tomaat, aubergine en véél mozzarella

Tegen de tijd dat je gaat eten is de mozzarella gesmolten, draderig en heerlijk romig van smaak. Als de pasta klaar is voeg je de in stukjes gescheurde mozzarella toe en de basilicumblaadjes toe aan de saus en roer door
Limburgse kruimelvlaai

Limburgse kruimelvlaai

Serveer met slagroom. Geroosterde biet met mozzarella en appel. Ik ben opgegroeid in Brabant. Mijn vriend voornamelijk in Limburg
Rucola pesto

Rucola pesto

– Een lepel pesto in een (tomaten) soep met wat slagroom. – Op een baguette gratineren met wat mozzarella en tomaat in de oven
Pavlova

Pavlova

Namelijk mijn variatie op de Pavlova met slagroom en fruit van Anne-Marie. Geroosterde biet met mozzarella en appel
Tutti frutti witlofsalade

Tutti frutti witlofsalade

Verhit de slagroom met de gorgonzola in een steelpan op middelmatig vuur tot een gladde saus. 100 ml slagroom. Gerelateerde berichtenFrisse salade met truffelaardappel, venkel en hüttekäseSalade van rucola met gekarameliseerde peer en vijgSalade met geitenkaas, peer en walnotenSalade met rucola, pompoen en haloumiSalade met rode biet, geroosterde paprika en parmezaancrumbleLauwwarme pastasalade met gegrilde groenten, rode pesto en mozzarella Ingrediënten (4 personen). 100 ml slagroom
Groene frittata

Groene frittata

Klop de eieren met de slagroom en peper en zout los. bol mozzarella. bol mozzarella. 125 ml slagroom. 125 ml slagroom
Kerstinspiratie #1

Kerstinspiratie #1

Deze zachte soep (met slagroom. Meloen met ham en mozzarella. De kerstrecepten vliegen je waarschijnlijk momenteel om de oren en misschien ben je er al helemaal uit wat het dit jaar gaat worden
Kerstmenu 2014

Kerstmenu 2014

Daarna zit je met gewone mozzarella in een plas slagroom. ) en giet er een sliertje ongeklopte slagroom op
Lasagna met vis

Lasagna met vis

Schep op elk lasagnablad een eetlepel vismengsel en een eetlepel mozzarella. Herhaal totdat de vis, mozzarella en lasagnabladen op zijn