Recepten voor schouderkarbonade sudderen

Nasi Rames

500 gr rijst, 400 gr resten van vlees (zoals schouderkarbonade, spek, kipfilet, ham, garnalen), 2 eieren, olie, 200 gr prei, 2 fijngesneden uien, 2 teentjes gesnipperde knoflook, 1 eetl gehakte selderij, een half blokje trassi (garnalenpasta), 1 lombok, 1 eetlepel ketjap, snufje zout. Laat het vlees 3-4 uur op laag vuur sudderen, breng het daarna op smaak met zout en peper
7 0

Varkenskarbonades, gemarineerd

Wrijf 500 gr ontbeende schouderkarbonade aan één stuk in met zout en peper. Giet de marinade erbij en laat de karbonades met het deksel op de pan nog 45 minuten op een laag vuur sudderen. 500 gr ontbeende schouderkarbonade
1 0

Karbonade meets zoet, zuur, zout

Laat dit geheel 20 minuten op zacht vuur sudderen, om de 5 minuten de onderste karbonade bovenop plaatsen. 4 halskarbonade of schouderkarbonade Bloem Peper en zout 1 rode grapefruit 2 middelgrote uien 1 eetlepel bruine basterd suiker 2 eetlepels Ketjap Manis 1 theelepel Djahe
0 0