Recepten voor schouderkarbonade sudderen

8 Opgeslag

Nasi Rames

500 gr rijst, 400 gr resten van vlees (zoals schouderkarbonade, spek, kipfilet, ham, garnalen), 2 eieren, olie, 200 gr prei, 2 fijngesneden uien, 2 teentjes gesnipperde knoflook, 1 eetl gehakte selderij, een half blokje trassi (garnalenpasta), 1 lombok, 1 eetlepel ketjap, snufje zout. Laat het vlees 3-4 uur op laag vuur sudderen, breng het daarna op smaak met zout en peper
0 Opgeslag

Karbonade meets zoet, zuur, zout

Laat dit geheel 20 minuten op zacht vuur sudderen, om de 5 minuten de onderste karbonade bovenop plaatsen. 4 halskarbonade of schouderkarbonade Bloem Peper en zout 1 rode grapefruit 2 middelgrote uien 1 eetlepel bruine basterd suiker 2 eetlepels Ketjap Manis 1 theelepel Djahe
Zoeksuggesties en paginas