Recepten voor sausje varkenshaasje

1 Opgeslag
Dagschotel: gevulde courgette op een bedje rodebiet-aardappelpuree vergezeld van varkenshaasje bedruppeld met een sausje van passie

Dagschotel: gevulde courgette op een bedje rodebiet-aardappelpuree vergezeld van varkenshaasje bedruppeld met een sausje van passie

Varkenshaasje in 2 gelijke stukken snijden. 2 ronde courgette 1 dikke pijl witloof 1 peer 1 koffielepel candysuiker peper zout muskaatnoot 450 gr varkenshaasje 2 passievruchten 2 soeplepels Passoã 5 aardappelen 1 kleine rode biet (gaar) 2 sjalotjes boter bindmiddel
2 Opgeslag
Japans varkenshaasje

Japans varkenshaasje

Roer goed onder elkaar en laat het sausje tot de helft inkoken. een varkenshaasje, maar ik wilde dat eens anders klaarmaken dan met de eeuwige
88 Opgeslag
Varkenshaas rode wijn championsaus

Varkenshaas rode wijn championsaus

Varkenshaas rode wijn championsaus, een heerlijk stukje vlees, mits goed bereid met een geweldig lekker sausje
4 Opgeslag
Cranberry saus met rode wijn

Cranberry saus met rode wijn

Bij een goed stuk vlees mag een lekker sausje natuurlijk niet ontbreken. Wij aten de saus met een gebakken varkenshaasje
3 Opgeslag
Varkenshaasmedaillon met paddenstoelrisotto

Varkenshaasmedaillon met paddenstoelrisotto

Bereiding sausje. Het is een elegante versie van het zondagse varkenshaasje in champignonroomsaus van vroeger
0 Opgeslag
Weekly fooddiary week 38

Weekly fooddiary week 38

Nu heb ik hem geserveerd in een licht pikant sausje (al naar gelang hoeveel chilipeper je erbij doet) met stukjes wortel, selder en tomaten
25 Opgeslag
Vietnamese lenterolletjes Goi Cuon

Vietnamese lenterolletjes Goi Cuon

RijstvellenGekookte garnalenKomkommer in dunne reepjesWortel in dunne staafjes (dunschiller)TaugehTransparante rijstnoedelsSlabladerenMunt (of koreander)Gekookt of geroosterd varkensvlees (optioneel)Voor sausje 1. 1 deel Hoisinsaus1/4 deel pindakaasietsje rijstazijnknoflookgehakt pepertjewater naar smaak om te verdunnenVoor sausje 2. Varkenshaasje 20 min
6 Opgeslag
Liesbeth: gourmet en heerlijk Frans brood

Liesbeth: gourmet en heerlijk Frans brood

De sausjesEerst de basis.  biefstuk, varkensfiletlapjes, kipfilet, varkenshaasje, gehakt en plakjes ontbijtspek
2 Opgeslag

Varkenshaasje of filetlapjes met kappertjes en rode wijn

Serveer het vlees met het smaakvolle sausje en maak indien gewenst af met wat fijngehakte peterselie