Recepten voor roerbak noedels

Noedels met tofu en spinazie

Noedels met tofu en spinazie

Haal ze uit de wok en roerbak de spinazie, lente-ui en koriander kort in dezelfde pan, in de tweede theelepel maïsolie
Thaise noedels

Thaise noedels

Voeg de uitgelekte noedels en de taugé toe en roerbak dit mee tot alles heet is. Kook of wel de noedels of mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
Noedels met groente en kip

Noedels met groente en kip

In de winkel bepaal ik de soort groente (soms ook een roerbak zak) en of ik vis of kip bij koop. Deze makkelijke maaltijd van noedels met groente en kip staat in allerlei variaties op ons menu
Roerbak garnalen met broccoli en sojasaus

Roerbak garnalen met broccoli en sojasaus

Toch trok ik voor een roerbak maaltijd nog vaak een boemboe of roerbaksaus uit de kast. Tot nu dan, want nu weet ik hoe makkelijk het is om zelf een roerbak gerecht te maken dat smaakt alsof het zo uit een Chinees restaurant komt
Noedels met garnalen en boontjes

Noedels met garnalen en boontjes

De boekweitnoedels (sobanoedels) gekookt in groene thee geven dit gerecht een heerlijk touch. Vol met lekkere smaakmakers zoals sobanoedels in groene thee, garnalen, boontjes en op smaak gebracht met soja en sesam
Garnalen roerbak met kerriepoeder

Garnalen roerbak met kerriepoeder

Garneer met koriander en serveer er eventueel noedels bij. Roerbak de knoflook-gemberpasta 1-2 min. Voeg de garnalen toe, roerbak ze 1 min
Noedels met gehaktballetjes in teriyakisaus

Noedels met gehaktballetjes in teriyakisaus

Verhit de wok met wat arachideolie en een klein beetje sesamolie en roerbak de prei kort. Zowel mijn dochter als ik zijn dol op deze noedels met gehaktballetjes in teriyakisaus
Barbecue noedels

Barbecue noedels

Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking. Vermeng met de noedels en werk af met de resterende lente-uien
Noedels met Worteltjes en Champignons

Noedels met Worteltjes en Champignons

Roerbak kort. Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Voeg de noedels, 3 in ringen gesneden bosui en ongeveer 10 eetlepels oestersaus toe. 250 gram noedels 400 gram wortels 250 gram kastanjechampignons 225 gram hamlappen 1 teentje knoflook 3 bosuien oestersaus