Recepten voor roerbak noedels

0 Opgeslag

noedels met pinda's en koriander

Hussel pinda mengsel, noedels, lente-uitjes, vissaus. Week de noedels 5 minuten in kokend water. Roerbak de pinda' s, rode peper en gember 2 tot 3 minuten, of tot de pinda' s goudbruin zijn. 375 gram gedroogde rijstnoedels 2 eetlepels zonnebloem- of maïsolie 150 gram ongezouten, gehakte, geroosterde pinda's 2 grote rode pepers, van pitjes ontdaan en gehakt 1 eetlepel geraspte gemberwortel 6 lente-uitjes, in plakjes gesneden 1,5 eetlepel vissaus 2 eetlepels limoensap 35 gram muntblaadjes 40 gram koriander, alleen de blaadjes
0 Opgeslag

Noedels met Worteltjes en Champignons

Roerbak kort. Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Voeg de noedels, 3 in ringen gesneden bosui en ongeveer 10 eetlepels oestersaus toe. 250 gram noedels 400 gram wortels 250 gram kastanjechampignons 225 gram hamlappen 1 teentje knoflook 3 bosuien oestersaus
Zoeksuggesties en paginas