Recepten voor roerbak chinese kool

4 Opgeslag

Gewokte Hoisinkip met Chinese kool en cashewnoten

Snijd de Chinese kool in smalle repen. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de kipreepjes 4 min. Voeg de kool toe en roerbak 4 min. 600 gram Chinese kool• 2 teentjes knoflook• Conimex Wok Olie• 400 gram kipreepjes• 10 el Conimex Woksaus Hoisin• 50 gram cashewnoten• 3 el fijngeknipte bieslook• 1 zakje (250 gram) Conimex Chinese Eiermie
0 Opgeslag

Chinese burger

Schep de chinese kool op de borden en leg de burgers erop. Verhit 2 eetlepels roerbakolie in een koekenpan en bak hierin de burgers in 5 minuten bruin en gaar. Verhit de rest van de roerbakolie in een wok en roerbak hierin de chinese kool in 3 minuten beetgaar. Schep 2 eetlepels chilisaus en sojasaus naar smaak door de chinese kool. 100 gram hollandse garnalen 300 gram half om half gehakt 2 teentjes knoflook, geperst 2 theelepels sambal oelek 1/2 flesje zoete chilisaus á 250 ml 4 eetlepels roerbakolie 2 rode uien, in ringen 1 chinese kool, in brede repen 2 eetlepels sojasaus 8 partybroodjes
Zoeksuggesties en paginas