Recepten voor roerbak chinese kool

Gewokte Hoisinkip met Chinese kool en cashewnoten

Gewokte Hoisinkip met Chinese kool en cashewnoten

Snijd de Chinese kool in smalle repen. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de kipreepjes 4 min. Voeg de kool toe en roerbak 4 min. 600 gram Chinese kool• 2 teentjes knoflook• Conimex Wok Olie• 400 gram kipreepjes• 10 el Conimex Woksaus Hoisin• 50 gram cashewnoten• 3 el fijngeknipte bieslook• 1 zakje (250 gram) Conimex Chinese Eiermie
5 0
Roerbak Udon met Groenten

Roerbak Udon met Groenten

Je kunt ook meer kool of tauge toevoegen. Yaki Udon betekent in het Japans Groenten Roerbak. 100 gram kool, fijngesneden. Voeg de wortels toe en kook nog eens 2 minuten door, voeg de kool toe en kook nog eens 2 minuten door. 100 gram kool, fijngesneden
4 0
Chinese burger

Chinese burger

Schep de chinese kool op de borden en leg de burgers erop. Verhit 2 eetlepels roerbakolie in een koekenpan en bak hierin de burgers in 5 minuten bruin en gaar. Verhit de rest van de roerbakolie in een wok en roerbak hierin de chinese kool in 3 minuten beetgaar. Schep 2 eetlepels chilisaus en sojasaus naar smaak door de chinese kool. 100 gram hollandse garnalen 300 gram half om half gehakt 2 teentjes knoflook, geperst 2 theelepels sambal oelek 1/2 flesje zoete chilisaus á 250 ml 4 eetlepels roerbakolie 2 rode uien, in ringen 1 chinese kool, in brede repen 2 eetlepels sojasaus 8 partybroodjes
0 0