Recepten voor procureur vlees oven

30 Opgeslag
Pulled pork van procureur uit de oven met zelfgemaakte barbecuesaus

Pulled pork van procureur uit de oven met zelfgemaakte barbecuesaus

Toen ik daarna ook nog eens echt procureurvlees tegenkwam in de Albert Heijn XL viel de puzzel pas echt op zijn plek
4 Opgeslag
Procureur gestoofd in kruidige saus

Procureur gestoofd in kruidige saus

Een lekker stuk vlees, met redelijk veel vet dus zeer geschikt om te stoven of te bereiden op de bbq
3 Opgeslag
Gemarineerde procureur (varkensnek)

Gemarineerde procureur (varkensnek)

Deze waarde zorgt ervoor dat het vlees goed gebakken is, en bovendien erg mals en smakelijk. Meng alle ingredienten bij elkaar in de grote kom, behalve de olijf olie en het vlees zelf
3 Opgeslag
Gemarineerde procureur

Gemarineerde procureur

Het is een erg fijn stuk vlees dat zich uitstekend leent voor langzame bereidingen zoals indirect roosteren op de barbecue, maar het kan ook in een braadpan in de oven
0 Opgeslag
Procureur met salsa verde

Procureur met salsa verde

Maak terwijl het vlees in de oven staat de salsa verde. Procureur of varkensnek is een heerlijk stuk vlees als je dit goed bereidt
15 Opgeslag
Pulled pork: varkensvlees uit de oven

Pulled pork: varkensvlees uit de oven

Het vlees voor pulled pork is procureur. Wrijf de procureur in met ongeveer de helft ervan. Als het vlees gaar is, haal je het uit de oven
5 Opgeslag
Pulled pork uit de oven, met z’n allen plukkend aan tafel

Pulled pork uit de oven, met z’n allen plukkend aan tafel

VarkensschouderPulled pork wordt gemaakt van de schouder of de nek (procureur). Maar als ik dan toch een stuk vlees op tafel zet dat uren in de oven heeft gestaan, dan wil ik eigenlijk ook dat er oh’s en ah’s komen
67 Opgeslag
Pulled Pork

Pulled Pork

Meng alle ingrediënten, behalve het vlees, in de pan en leg het vlees erboven op. Check af en toe en draai het vlees even om
58 Opgeslag
Indo pulled pork

Indo pulled pork

Varkensvlees dat uren lang gegaard heeft in de oven of slowcooker en dat je met twee vorken uit elkaar trekt, pulled pork dus
38 Opgeslag
Langzaam gegaarde Iberico varkensnek

Langzaam gegaarde Iberico varkensnek

Een varkensnek of procureur ligt meteen. braadslede uit de oven en wikkel het vlees onmiddellijk in. bot en is een mals, met vet doorregen stuk vlees
21 Opgeslag
Broodje pulled pork

Broodje pulled pork

Neem het vlees en wrijf het in met jouw barbecue kruidenmengsel. Voor de oplettende volger is bovenstaande foto niet nieuw
17 Opgeslag
Recept voor Amerikaanse Pulled Pork

Recept voor Amerikaanse Pulled Pork

Je hebt ‘Procureur’ nodig voor dit recept. Beter gezegd is het ‘Draadjesvlees van varken’. Ik maak het in de oven of in de slowcooker en soms rook ik het van te voren
13 Opgeslag
Pulled pork met Libanees platbrood en cole slaw

Pulled pork met Libanees platbrood en cole slaw

Bij de slager kocht ik anderhalve kilo procureur met het bot er nog aan. Af en toe het vlees keren of bedruipen en zorgen dat je alles in de oven onder controle hebt
12 Opgeslag
Pulled Pork Gyros

Pulled Pork Gyros

Schenk het water in een braadslee of ovenvaste pan en leg hierop het vlees, uien en knoflook. Meng de kruiden en wrijf hier het vlees mee in
11 Opgeslag
Porchetta

Porchetta

Vraag de slager het vlees open te snijden zodat je er een rollade van kunt rollen ('butterflied'). Gennaro Contaldo (die van 'Twee gulzige Italianen") maakt hem van buikspek en zet hem acht uur in de oven
10 Opgeslag
Pulled Pork, recept nummer 1000...en 1

Pulled Pork, recept nummer 1000...en 1

In de Verenigde Staten wordt pulled pork meestal bereid door een schouderstuk, of procureur, lang te garen op een barbecue door het te roken, maar het is ook mogelijk om dit in een slow cooker te braden of een traditionele oven
7 Opgeslag
Pulled Pork burger met coleslaw

Pulled Pork burger met coleslaw

Bel je slager en vraag om varkensschouder of procureur (dat is nekvlees) aan een stuk. Na een uur roken doe je de schouder in een grote ovenschaal en giet het vet dat je hebt opgevangen in de BBQ over de schouder (als je het roken hebt overgeslagen giet je er gewoon een lekkere scheut olie overheen)