Recepten voor procureur vlees oven

Gemarineerde procureur

Gemarineerde procureur

Het is een erg fijn stuk vlees dat zich uitstekend leent voor langzame bereidingen zoals indirect roosteren op de barbecue, maar het kan ook in een braadpan in de oven
Gemarineerde procureur (varkensnek)

Gemarineerde procureur (varkensnek)

Deze waarde zorgt ervoor dat het vlees goed gebakken is, en bovendien erg mals en smakelijk. Meng alle ingredienten bij elkaar in de grote kom, behalve de olijf olie en het vlees zelf
Procureur met salsa verde

Procureur met salsa verde

Maak terwijl het vlees in de oven staat de salsa verde. Procureur of varkensnek is een heerlijk stuk vlees als je dit goed bereidt
Pulled porc uit de oven

Pulled porc uit de oven

Ik bestel een stuk procureur zonder bot en terwijl ik even wacht wordt deze door de slager voor mij ontbeend, wat er overblijft is een prachtig stuk vlees
Pulled pork met Procureur

Pulled pork met Procureur

Meng alle ingrediënten, behalve het vlees, in de pan en leg het vlees erboven op. Check af en toe en draai het vlees even om
Pulled Pork

Pulled Pork

Meng alle ingrediënten, behalve het vlees, in de pan en leg het vlees erboven op. Check af en toe en draai het vlees even om
Pulled Pork, recept nummer 1000...en 1

Pulled Pork, recept nummer 1000...en 1

In de Verenigde Staten wordt pulled pork meestal bereid door een schouderstuk, of procureur, lang te garen op een barbecue door het te roken, maar het is ook mogelijk om dit in een slow cooker te braden of een traditionele oven
Indo pulled pork

Indo pulled pork

Varkensvlees dat uren lang gegaard heeft in de oven of slowcooker en dat je met twee vorken uit elkaar trekt, pulled pork dus
Broodje pulled pork

Broodje pulled pork

Neem het vlees en wrijf het in met jouw barbecue kruidenmengsel. Voor de oplettende volger is bovenstaande foto niet nieuw
Pulled Pork burger met coleslaw

Pulled Pork burger met coleslaw

Bel je slager en vraag om varkensschouder of procureur (dat is nekvlees) aan een stuk. Na een uur roken doe je de schouder in een grote ovenschaal en giet het vet dat je hebt opgevangen in de BBQ over de schouder (als je het roken hebt overgeslagen giet je er gewoon een lekkere scheut olie overheen)
Pulled Pork Gyros

Pulled Pork Gyros

Schenk het water in een braadslee of ovenvaste pan en leg hierop het vlees, uien en knoflook. Meng de kruiden en wrijf hier het vlees mee in
Porchetta

Porchetta

Vraag de slager het vlees open te snijden zodat je er een rollade van kunt rollen ('butterflied'). Gennaro Contaldo (die van 'Twee gulzige Italianen") maakt hem van buikspek en zet hem acht uur in de oven