Recepten voor pasta met zeevruchten

Pasta met spinazie en zeevruchten

Pasta met spinazie en zeevruchten

Roer de spinazie met de zeevruchten door de afgegoten pasta en schep de roomkaas erdoor. Vandaag een recept voor een snelle pastamaaltijd
pasta met zeevruchten

pasta met zeevruchten

Tot overmaat van ramp, bleek onze buurvrouw die later aanschoof de laatste pasta met inktvis te hebben gekregen en waren ze ons dus vergeten
Pink pasta: capellini met zeevruchten

Pink pasta: capellini met zeevruchten

Pink Pasta - capellini met zeevruchten. Roer de gare pasta erdoor en bestrooi met de dille. Vers zijn ze het allerlekkerst, maar voor deze pasta kun je prima diepvries zeevruchten nemen
Pasta met zeevruchten

Pasta met zeevruchten

Lekkere spaghetti met zeevruchten, garnalen en mosselen gekookt in witte wijn. HOOFDGERECHT – 40 MIN – 4 PERSONEN **
Romige Pasta Caprese

Romige Pasta Caprese

Zet een pan met water op en kook de pasta volgens de aanwijzingen. Maak af met een paar blaadjes basilicum en een beetje geraspte Parmezaanse kaas
Pasta: Capunti Alla Puttanesca

Pasta: Capunti Alla Puttanesca

Wok de groenten beetgaar aan in olijfolie voeg een beetje kruiden mix toe en de zeevruchten mix, als laatste de tomaatjes toevoegen
Zeevruchten maaltijdsalade

Zeevruchten maaltijdsalade

Ik zou ook wel eens bijvoorbeeld kipfilet met alleen groenten willen eten, maar dan mis ik simpelweg iets van aardappels of pasta
Pasta - vis gerecht

Pasta - vis gerecht

Neem de uitsteekvorm, deze goed insmeren met olijfolie, vul deze met een laag pasta, zeevruchten-mengeling, groenten, een laag gemengde rucola met basilicum, vervolgens eindigen met pasta
Zeevruchten brochettes

Zeevruchten brochettes

Marineren met dille,peper en mierikswortel pasta. Kook de rijst beetgaar met visbouillon. champignons,scampi,zalm,st-jakobsnoot,venkel,scampi,zalm,st-jakobsnoot en eindigen met kerstomaat
Spaanse fideua (‘paella’ met pasta)

Spaanse fideua (‘paella’ met pasta)

Met de soorten vis en zeevruchten kun je overigens variëren. De saffraan en zeevruchten doen de rest. Fideua laat zich het beste omschrijven als een 'paella' met pasta in plaats van rijst
I Sea Pasta (zeewierpasta)

I Sea Pasta (zeewierpasta)

Het smaakt naar de zee dus heerlijk met vis of zeevruchten, maar ook met zoete groenten als tomaat en courgette