Recepten voor paling met pasta

2 Opgeslag
Gerookte palingsalade met pasta en asperges

Gerookte palingsalade met pasta en asperges

Verdeel de paling in reepjes. Giet de pasta af en spoel deze na met koud water. Meng voor de dressing de zure room met de yoghurt, citroensap, peper, zout en dille
34 Opgeslag
Hip en trendy - 40 jaar culinaire trends

Hip en trendy - 40 jaar culinaire trends

Idem voor de palingpate. wanneer hebben we alle deuntjes gedocumenteerd en zijn we klaar met componeren
12 Opgeslag
Koken met restjes: thaise curry met bloemkool en rijst

Koken met restjes: thaise curry met bloemkool en rijst

Dit is ook lekkerStoofpotje met curry en groenten Bloemkool- en broccoligratin met GeitenkaasGebakken pieterman met groene curry, paksoi en sesamrijstRijstsalade met maatjesHapje glaasje met gerookte paling, rode biet en appelDelen
6 Opgeslag
5 gezonde barbecue tips

5 gezonde barbecue tips

Kies vooral voor vette vis als zalm, haring, makreel en paling. Met het mooie weer op komst hebben we allemaal weer zin om de barbecue uit de kast te halen en lekker in het park of de achtertuin te eten
3 Opgeslag
10 voedingstips tegen najaarsmoeheid

10 voedingstips tegen najaarsmoeheid

Begin de ochtend met lauwwarm water met citroensap. blijf uit de buurt van pasta, rijst, ontbijtgranen en brood
2 Opgeslag
Algarve restaurant tips – van oost naar west

Algarve restaurant tips – van oost naar west

We aten onder andere krokante gamba met een sabayon van de schalen, coquilles met pompoen en mandarijn, ravioli met kreeft en eigen bisque en witvis met gerookte paling, saus van prei en tomaat
1 Opgeslag
Eetdagboek van Suzanne #16

Eetdagboek van Suzanne #16

een bord volkoren pasta met rundergehakt, courgette, champignons, tomaat, ui, knoflook en zelfgemaakte saus op basis van passata
1 Opgeslag
Vis met pikante sojasaus

Vis met pikante sojasaus

Deze verse vis met pikante sojasaus wordt geserveerd met kruidige olijfolie en rozemarijn brood. Ingrediënten vis met pikante sojasaus
1 Opgeslag
Houdbaarheid van voedsel en het bewaren ervan

Houdbaarheid van voedsel en het bewaren ervan

Gerookte Makreel, Gerookte Zalm, Gerookte Paling. Hoe zit het precies met droge producten zoals suiker, meel, pasta
0 Opgeslag
Gelakte hondshaai met pastinaakpuree en courgette

Gelakte hondshaai met pastinaakpuree en courgette

Hondshaai, werd vroeger zeepaling genoemd. Voor de courgette pasta. Kruid met peper en zout. Hoewel het geen paling is kun je hondshaai toepassen in alle palingrecepten
0 Opgeslag
Fotoverslag Culinaria 2015

Fotoverslag Culinaria 2015

zeebaars, met verse pasta, basilicum, lavendel, granaatappel en kalk. Veelal worden deze gastronomische gerechtjes bereid door Belgische topchefs uit het gastronomische topsegment gepaired met een bijpassend glas wijn of bier
1 Opgeslag
Pastasalade met paling

Pastasalade met paling

Giet de pasta af en schep in een kom de pasta met de dressing, paling, tomaat en uiringetjes door elkaar
0 Opgeslag
Pastasalade met paling

Pastasalade met paling

Giet de pasta af en schep in een kom de pasta met de dressing, paling, tomaat en uiringetjes door elkaar
0 Opgeslag
Halve maantjes met gerookte paling

Halve maantjes met gerookte paling

Voor de pasta. Snijd de palingfilet in zeer smalle reepjes. Druk met behulp van een bier- of ander glas met wijde opening rondjes uit het deeg
7 Opgeslag
Sardine met Ras el Hanout

Sardine met Ras el Hanout

Neem nou de paling. Heerlijk met vers gebakken brood, pasta of rijst. Sardines zijn niet helemaal verantwoord om te eten, maar zolang je het niet te vaak doet en altijd degene met MSC keurmerk neemt is het prima
6 Opgeslag
Gebakken garnalen uit Tanger

Gebakken garnalen uit Tanger

In het seizoen was de specialiteit  heerlijke angulas, kleine paling bereid in peperige olijfolie. Spoel de garnalen af en droog ze met keukenpapier
0 Opgeslag
Lekker eten in Berlijn – alweer

Lekker eten in Berlijn – alweer

Daarbij worden lekkere fusion gerechtjes geserveerd, zoals gerookte paling met kimchi, bloedworstpizza of gewoon goede kazen
0 Opgeslag
Gezond eten

Gezond eten

De Laatste Paling, sterke verhalen over ons eten. Als je echt dagelijks bewust bezig bent met eten maar vooral met wat je eet dan is dit boek een aanrader