Recepten voor opmaken borden

56 Opgeslag
Courgetti met champignons voor 1 persoon

Courgetti met champignons voor 1 persoon

Dit gerecht is ontstaan omdat ik weer eens wat groentes moest opmaken. Rate this post. Dit gerecht is ontstaan omdat ik weer eens wat groentes moest opmaken
39 Opgeslag
Rundvleessalade zelf maken

Rundvleessalade zelf maken

Een nachtje in de koelkast en morgen een flink bord opmaken met sla, augurkjes, tomaten, krabsticks, garnalen et cetera
39 Opgeslag
Kerstgerecht: frisse garnalencocktail

Kerstgerecht: frisse garnalencocktail

We vinden het super leuk om meer tijd te besteden aan de aankleding van de tafel en het opmaken van de borden
34 Opgeslag
Recept: Banaan met kaneel uit de oven

Recept: Banaan met kaneel uit de oven

Bord een beetje opmaken met kaneel. Het leek me niet echt een boeiend recept, tot ik het ging proberen
24 Opgeslag
Salade met nectarine, Serranoham en feta

Salade met nectarine, Serranoham en feta

Het bord opmaken. Salade met nectarine, Serranoham en feta. 17 augustus 2015 door Anja Een reactie plaatsen
14 Opgeslag
CARPACCIO TARTAAR

CARPACCIO TARTAAR

Nu kun je het bord gaan opmaken, leg wat rucola sla op het bord ( gebruik een voorrecht maat bordje voor deze gerechten ) zet daar een kook ring op en doe daar wat carpaccio tartaar in
12 Opgeslag
Asperges met pasta en coquilles

Asperges met pasta en coquilles

Opmaken van de borden. Dit gerechtje staat al een tijd klaar om te publiceren. Ik maakte het met Pasen en het was een groot succes
11 Opgeslag
Rauwe zalm met wasabi sesamzaadjes op een bedje van komkommer

Rauwe zalm met wasabi sesamzaadjes op een bedje van komkommer

Serveer de borden wel snel na het opmaken want ik kan je uit ervaring vertellen dat sommige torentjes nog wel eens uit willen vallen
10 Opgeslag
Voorgerecht van asperges met tartaar van rauwe en gerookte zalm en ei

Voorgerecht van asperges met tartaar van rauwe en gerookte zalm en ei

Zorg ervoor dat alle stukken gelijk zijn zodat je het bord mooi strak kunt opmaken. Home ». Recepten » Voorgerecht van asperges met tartaar van rauwe en gerookte zalm en ei
8 Opgeslag
Drie ei wrap recepten! Kip, zalm en vega.

Drie ei wrap recepten! Kip, zalm en vega.

Het creatief opmaken van het bord met de ingrediënten. Het is weer bijna Pasen en dat betekent eitjes, eitjes en nog eens eitjes
8 Opgeslag
Kabeljauw met venkel

Kabeljauw met venkel

Haal de buitenkant en de onder en bovenkant van de venkelknollen weg en bewaar een stuk van het groen om het straks te gebruiken voor het opmaken van de borden
8 Opgeslag
Nasi Goreng

Nasi Goreng

een zak vol gesneden groenten en hiervoor kun je natuurlijk zelf de versie kiezen die je lekker vindt of misschien heb je nog wat overgebleven groenten die je wilt opmaken
8 Opgeslag
Sushi voor dummies: in een middagje je sushitafel in elkaar rollen

Sushi voor dummies: in een middagje je sushitafel in elkaar rollen

Je kan de sushi altijd nog creatief opmaken. – Gebruik mooie borden of houten platen, en versier ze met de sushi en hier en daar bijvoorbeeld een toefje zeewier
7 Opgeslag
Nougat taartje

Nougat taartje

Opmaken. Voor de Kerst was er geen tijd om dit recept uit te werken. Maar er komen nog een heleboel dagen in het nieuwe jaar waarop er misschien tijd is voor een 'klein feestje'
7 Opgeslag
Flespompoen salade

Flespompoen salade

je er vier borden mee opmaken. Ik zou heel graag borden mooi op kunnen maken. borden niet afschuwelijk op, ik leg eten met respect neer
7 Opgeslag
Recept: Witlofsalade met appel en kaneel

Recept: Witlofsalade met appel en kaneel

– De schaal en de dressing kun je apart serveren of alvast de borden opmaken met wat dressing eroverheen
7 Opgeslag
Courgetti by Michelle.

Courgetti by Michelle.

Snijd de tomaten en komkommer in kleine blokjes en je kan al beginnen met het opmaken dan de borden. Courgetti by Michelle
7 Opgeslag
Kipstuckjes met shiitake-saus en veldsla op een knapperige udon-noodle bodem

Kipstuckjes met shiitake-saus en veldsla op een knapperige udon-noodle bodem

Opmaken. Ik vind dat het hier in huize Engelwortel goed gaat op het gebied van dierleedvrij eten. Ik las laatst de term ‘driekwart planteneter’, dat vind ik wel een passende omschrijving voor ons