Recepten voor olie fondue

0 Opgeslag
Vis fondue

Vis fondue

Schenk de olie voorzichtig over in de fonduepan en zet daarna op tafel op de brander. Meng de fijngehakt uitje, de geperste knoflook met een lepel citroensap, het fijngehakte bleekselderij en een flinke scheut olijfolie in een kom
0 Opgeslag
Fondue met serranorolletjes en tijmgehaktballetjes

Fondue met serranorolletjes en tijmgehaktballetjes

Voor de fondue plantaardige olie 1 teen knoflook, gepeld en gekneusd 1 laurierblad Voor de serranorolletjes 10 plakken serranoham 2 bollen buffelmozzarella, in 10 repen 10 blaadjes basilicum Voor de tijmgehaktballetjes 200 g lamsgehakt 1 klein ei 1 witte boterham, in stukjes in 50 ml melk geweekt 1 el vers tijmblad, geritst vers gemalen peper, zeezout Voor de knoflook-yoghurtsaus 2 tenen knoflook, geperst 1 el verse peterselie, gehakt 5 el mayonaise 2 el Turkse yoghurt vers gemalen peper, zout Extra. fonduestel 1 teen knoflook, gepeld en gekneusd
23 Opgeslag
Pittige kaasfondue

Pittige kaasfondue

Verhit in een fonduepan of andere pan een beetje olie en fruit hierin de ui en knoflook aan. Hier thuis eten we niet heel vaak kaasfondue, maar meestal rond sinterklaastijd komt deze heerlijke kaasfondue bij ons op tafel
5 Opgeslag
Älpler Magronen

Älpler Magronen

Boter of olie om in te bakken. Dat viel reuze mee en zo’n fragiel meisje ben ik ook niet, maar het is waar dat dit gerecht voor mij symbool voor Zwitserland staat, samen met fondue en rösti natuurlijk
Zoeksuggesties en paginas