Recepten voor noedels met ketjap

Gezonde ketjap noedels

Gezonde ketjap noedels

- Voeg nu de noedels toe samen met de ketjap, soja en limoensap. Dit gerecht staat tegenwoordig op nummer één bij mij omdat je erg makkelijk kan variëren met groentes en vleessoorten
Ketjap noedels met bimi

Ketjap noedels met bimi

een Aziatisch gerecht met ketjap noedels en bimi. En daarnaast zijn Ketjap noedels ook heel makkelijk te maken
Noedels met rookworst

Noedels met rookworst

Doe dan de ketjap erbij. Noedels en rookworst, aparte combi toen ik het recept in de allerhande las. Breng op smaak met een beetje zout, peper en de sambal
Noedels met kip

Noedels met kip

Snijd de kip in blokjes en bestrooi ze met peper en gemberpoeder. 1 eetlepel ketjap. Voeg de paprika, de reepjes peper en de prei toe met de ketjap en stoof het geheel in 6-10 minuten gaar. 1 eetlepel ketjap
Noedels met Kip Kung Pao

Noedels met Kip Kung Pao

350 gram noedels400 gram kippenblokjes4 schijfjes gember3 teentjes knoflook1 rode chilipeper5 stengels lente uienhandvol gezouten pinda`s125 gram taugé1 rode paprika1 winterpeenSaus2 eetlepels sojasaus3 eetlepels bruine suiker1,5 eetlepel maïzena1 eetlepel witte wijnazijn1 theelepel sesamolie2 eetlepels ketjap manis250 ml water
Noedels met kip en groenten

Noedels met kip en groenten

eventueel sweet chili saus of ketjap. Begin met het bereiden van je noedels volgens de bereidingswijze op het pak
Noedels met garnalen

Noedels met garnalen

Voeg hier de ketjap, sojasaus, ketchup en honing aan toe. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking
Noedels met biefstuk.

Noedels met biefstuk.

Noedels met biefstuk. Noedels, altijd goed. Wok dan de biefstukreepjes mee met de groenten. Zet wat water op en kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking
Noedels in pittige pindasaus

Noedels in pittige pindasaus

Zelf vind ik het zacht lekker, want dan mengt het goed met de saus en noedels tot een sticky geheel, maar knapperigere broccoli kan ook
GEÏMPROVISEERDE NOEDELS

GEÏMPROVISEERDE NOEDELS

De asperges gewokt in boter met wat peper en zout. Kook intussen de wok noedels. Garneer met verse koriander
Tahini-sesam noedels

Tahini-sesam noedels

Noedels met een lekkere rijke woksaus. Garneer met sesamzaad. Zet ondertussen de noedels op. Voeg vervolgens de noedels, broccoli en andere helft van de saus toe