Recepten voor krieltjes bakken in de schil met kruiden oven

18 Opgeslag
Gebakken sliptongetjes met citroenroom

Gebakken sliptongetjes met citroenroom

Serveer er een lekkere groene salade bij of krieltjes met schil uit de oven . Maar het staat op de een of andere manier toch super culinair om zo’n mooie vis te vullen met citroen en verse kruiden en vervolgens op te dienen op een mooie schaal
5 Opgeslag
Heerlijke gebakken gekruide aardappeltjes met spinazie en lekkerbekjes

Heerlijke gebakken gekruide aardappeltjes met spinazie en lekkerbekjes

Je kookt de aardappelen in de schil. Doe de aardappelen in een bak met de kruiden en wat olijfolie. ik vind die van de AH, die je zelf nog moet bakken (in de oven) eigenlijk lekkerder
3 Opgeslag
Pangasiusrolletjes gevuld met scampi's

Pangasiusrolletjes gevuld met scampi's

Boter laten heet worden, de in tweeën verdeelde krieltjes en de tomaatjes goed gekruid aanbakken, als laatste de roomkaas eronder mengen
2 Opgeslag
Eendenborst met mango en appelsien sausje

Eendenborst met mango en appelsien sausje

Maak vier papillotes vul deze met de krieltjes, peper, zout, lookpasta, olijfolie en sjalotjes fijn gesneden erover verdelen
1 Opgeslag
Een verrassend gerechtje

Een verrassend gerechtje

De krieltjes in schil zijn beetgaar gekookt snij deze in iets dikkere schijven en bak deze krokant aan in boter met provencaalse kruiden
0 Opgeslag
Torta di patate

Torta di patate

Dan wil ik geen gekookte versie op tafel zetten, dus zijn het meestal krieltjes in de schil uit de oven met knoflook en rozemarijn
21 Opgeslag
de recepten: gevulde paprika's- auberginerolletjes- haringsalade

de recepten: gevulde paprika's- auberginerolletjes- haringsalade

Je wast en borstelt de nieuwe, liefst krieltjes, aardappels schoon en kookt ze in de schil net gaar. Snijd de haringen in flinke stukken en gooi deze met de krieltjes of de in stukken gesneden aardappels bij de dressing en meng alles goed
18 Opgeslag
Zoete speklapjes, gebakken groenten en overheerlijke aardappeltjes

Zoete speklapjes, gebakken groenten en overheerlijke aardappeltjes

Breng dit op smaak met peper en zout en haal uit de pan wanneer ze lekker bruin zijn. Zoals jullie al eerder in een blog konden lezen ben ik niet echt een ster in het bakken van speklapjes (die van mijn moeder zijn nog steeds het allerlekkerste) maar op deze manier hoeven ze voor mij niet echt eens krokant te zijn