Recepten voor klassieke desserts

Klassieke cake: tulband

Klassieke cake: tulband

Gebak en Desserts | Tags. Klassieke cake. Het recept voor de klassieke tulband staat in mijn allereerste eigen kookschriftje
Recept: Klassieke tiramisu

Recept: Klassieke tiramisu

Het leuke van tiramisu is dat je ook eindeloos kan variëren en dus niet alleen deze klassieke variant kan maken
2X KLASSIEKE STOOFPEERTJES

2X KLASSIEKE STOOFPEERTJES

Stoofpeertjes horen bij de feestdagen en zijn lekker als bijgerecht maar ook als dessert. Ik had nog nooit zelf stoofpeertjes gemaakt en besloot vandaag eens wat te experimenteren met twee varianten
Klassieke crème brûlée

Klassieke crème brûlée

Na een korte trip naar de supermarkt (de slagroom was op), ging hij de keuken in om dit heerlijk klassieke Franse toetje op tafel te zetten
Klassieke pasta carbonara

Klassieke pasta carbonara

Alleen een echte klassieke pasta carbonara, die stond nog niet op de blog. Na het bord rustig leeg gegeten te hebben, ja iedere hap en er was al een vis antipasti aan vooraf gegaan, werd het tijd voor de wandeling, maar had ik ook mijn stappenplan uitgedacht voor het maken van een kopie van dit recept en deze deel ik met je in dit klassieke pasta carbonara of eigenlijk klassieke spaghetti carbonara receptblog
Kerstmenu 'klassiek': Auvergnatse kaasplank

Kerstmenu 'klassiek': Auvergnatse kaasplank

Het is hier echt standaard. Tussen het hoofdgerecht en het dessert krijg je kaas. Meestal komt de bediening langs met de kaastrolley en kies je 2 of 3 soorten uit het ruime aanbod van 10-15 soorten
Bokkenpootjes op de klassieke manier

Bokkenpootjes op de klassieke manier

In de bakles heb ik geleerd dat de klassieke vulling van een bokkenpootje bestaat uit een mengeling van marsepein, water, suiker en een beetje likeur
Kerstmenu 3: Lekker klassiek

Kerstmenu 3: Lekker klassiek

In dit menu vind je wat meer klassieke smaken terug. Na het Sit back and relax menu van gisteren, heb ik vandaag voor jullie alweer het derde en laatste kerstmenu van dit jaar namelijk het Lekker klassiek menu
Gemarmerde chocoladecake

Gemarmerde chocoladecake

Een gemarmerde chocoladecake, dé klassieker onder de cakes. Ik maak deze cake niet op de klassieke manier, maar kieper alle ingrediënten in 1 keer in de keukenrobot en laat die het werk doen
Tiramisu (de enige echte!)

Tiramisu (de enige echte!)

Hoewel ik gek ben op de Italiaanse keuken en al heel wat Italiaanse recepten met je gedeeld heb, ontbrak deze klassieker nog
Frambozen mascarpone taart

Frambozen mascarpone taart

Klassieke appeltaart 250 gram bloem. Ingredienten. 250 gram bloem. 80 gram suiker. snufje zout. 100 gram koude boter