Recepten voor kipsate marineren

7 Opgeslag
Kipsate met stokbrood

Kipsate met stokbrood

Recept voor kipsate met stokbrood. Het bericht Kipsate met stokbrood verscheen eerst op Ramadanrecepten
7 Opgeslag
Kipsaté spiesen van de barbecue

Kipsaté spiesen van de barbecue

Eigenlijk is er geen reden om de kipsaté spiesen kant en klaar te kopen of om ze met een kant en klare marinade te maken, want het is zo ontzettend lekker en simpel om hele malse kipsaté spiesen zelf te marineren en ook gewoon zelf te maken voor de barbecue
4 Opgeslag
Kipsaté, luxe en simpele variant #BBQ 1

Kipsaté, luxe en simpele variant #BBQ 1

Door elkaar roeren en de kip erin laten marineren. Kipsaté maak ik altijd zelf. Hier een recept voor een luxe versie en een simpele versie
0 Opgeslag
Foodblogswap: kipsaté

Foodblogswap: kipsaté

En kip, daar mag ik bergen van Ik paste het recept een beetje aan en liet de kip een hele dag marineren
5 Opgeslag
HOME MADE: Kipsaté met satésaus

HOME MADE: Kipsaté met satésaus

kipsate. Het vlees marineren en een nachtje in de koelkast, saus maken en je kunt genieten van een heerlijk stukje kip
4 Opgeslag
Dag 5 voor 5 euro: Makkelijke nasi met kipsaté en spinazie

Dag 5 voor 5 euro: Makkelijke nasi met kipsaté en spinazie

Meng de kipstukjes hierdoor, roer goed en laat minstens 2 uur afgedekt in de koelkast staan om te marineren
3 Opgeslag
Easy Peasy Friday: Kipsaté

Easy Peasy Friday: Kipsaté

Marineren. Marineren, marineren, marineren dát is de sleutel naar heerlijk gekruide kipsaté dus als je even hebt bereid je saté dan een avondje van te voren zodat hij lekker kan intrekken
5 Opgeslag
Saté ajam

Saté ajam

En laat dit enkele minuten marineren. Heb jij er ook al zo'n zin in. Brandende zon, een ijskoud biertje, een zomers muziekje en een gloeiende barbecue
5 Opgeslag
Indonesische saté met satésaus

Indonesische saté met satésaus

Roer goed door en laat het staan om te marineren. Voeg de helft van de knoflook toe aan de kip met marinade, het lekkerste is het als je het 2 uur laat marineren
3 Opgeslag
Pindasoep

Pindasoep

Laat minimaal 1 uur marineren. Gezellig eten, zo’n pindasoep met allemaal schaaltjes met extraatjes op tafel
1 Opgeslag
Sate recept: Een festival van smaken

Sate recept: Een festival van smaken

Laat 1 à 2 uur op kamertemperatuur marineren. Foodfestivals zijn in. Nederlanders lijken steeds meer open te staan voor nieuwe dingen, ook op het gebied van eten
1 Opgeslag
Sweet chili-chickenwraps

Sweet chili-chickenwraps

Hoofdgerecht – 3 tot 4 personen – minimaal 1 uur, tot maximaal een nacht marineren + 20 minuten. 1 Flares
19 Opgeslag
Zelfgemaakte kipsaté (saté ajam)

Zelfgemaakte kipsaté (saté ajam)

De saté marinade kun je overigens ook gebruiken om garnalen of varkenshaas in te marineren. Ik maak de de marinade altijd een dag van tevoren en laat het vlees of de vis er een hele nacht in marineren