Recepten voor kipsate marineren

Kipsaté spiesen van de barbecue

Kipsaté spiesen van de barbecue

Eigenlijk is er geen reden om de kipsaté spiesen kant en klaar te kopen of om ze met een kant en klare marinade te maken, want het is zo ontzettend lekker en simpel om hele malse kipsaté spiesen zelf te marineren en ook gewoon zelf te maken voor de barbecue
Kipsaté

Kipsaté

Meng de kippendijen door de marinade, dek af en laat minimaal 12 uur marineren. Maak een marinade van alle bovenstaande ingrediënten behalve de olie en kippendijen
kipsaté

kipsaté

Snijd de kipdijbeenfilet in niet al te grote stukjes en laat deze minimaal 6 uur marineren, langer is beter en lekkerder
Foodblogswap: kipsaté

Foodblogswap: kipsaté

En kip, daar mag ik bergen van Ik paste het recept een beetje aan en liet de kip een hele dag marineren
Easy Peasy Friday: Kipsaté

Easy Peasy Friday: Kipsaté

Marineren. Marineren, marineren, marineren dát is de sleutel naar heerlijk gekruide kipsaté dus als je even hebt bereid je saté dan een avondje van te voren zodat hij lekker kan intrekken
KIP SATÉ MET RIJST EN GROENTEN

KIP SATÉ MET RIJST EN GROENTEN

Verdeel de groente in een grote kom en schenk de marinade erover en laat circa 10 minuten marineren. Wat een lekker gerechtje is dit
Mieks Special: saté-schotel

Mieks Special: saté-schotel

Meng alle ingrediënten voor de kipsaté in een aardewerken of glazen schaal en laat een nacht afgedekt in de koelkast marineren
Kip met pindasaus en sperziebonen

Kip met pindasaus en sperziebonen

Roer goed door en laat de kip dan minimaal 30 minuten marineren, het liefst langer. Vandaag staat er een lekker en simpel recept op het menu met een hoofdrol voor sperziebonen
Indonesische saté met satésaus

Indonesische saté met satésaus

Roer goed door en laat het staan om te marineren. Voeg de helft van de knoflook toe aan de kip met marinade, het lekkerste is het als je het 2 uur laat marineren
Saté ajam

Saté ajam

En laat dit enkele minuten marineren. Heb jij er ook al zo'n zin in. Brandende zon, een ijskoud biertje, een zomers muziekje en een gloeiende barbecue
Pindasoep

Pindasoep

Laat minimaal 1 uur marineren. Gezellig eten, zo’n pindasoep met allemaal schaaltjes met extraatjes op tafel
De top 10 - BBQ tijd

De top 10 - BBQ tijd

De kruiden kan je ook door gehakt mengen en er dan Indische mini hamburgers van maken, Ook kan je de kip marineren met de Italiaanse kruiden en wat olie, de Mexicaanse kruiden of de Griekse kruiden
3 BBQ spiezen

3 BBQ spiezen

Het is een gehaktbbalspies, een kip piri piri spies en een kipsatepsies. hoe langer je het laat marineren, hoe lekkerder het wordt
Sate recept: Een festival van smaken

Sate recept: Een festival van smaken

Laat 1 à 2 uur op kamertemperatuur marineren. Foodfestivals zijn in. Nederlanders lijken steeds meer open te staan voor nieuwe dingen, ook op het gebied van eten