Recepten voor kabeljauw uit vriezer in oven

8 Opgeslag
Kabeljauw uit de oven

Kabeljauw uit de oven

Haal de vis uit de vriezer, bestrijk beide kanten met de pesto en wikkel het stukje vis in het ontbijtspek
22 Opgeslag
Krokante kabeljauw met doperwten-knolselderijpuree

Krokante kabeljauw met doperwten-knolselderijpuree

En doperwten kun je het hele jaar door eten als je ze uit de vriezer haalt. Ik heb dan ook altijd een pak in de vriezer liggen, vlak naast de tuinbonen
16 Opgeslag
Ovenschotel kabeljauw met courgette en aubergine

Ovenschotel kabeljauw met courgette en aubergine

Daarom was dit een mooie gelegenheid om naast de aubergine ook de kabeljauw uit de vriezer, courgette en tomaat op te maken
2 Opgeslag
Gemarineerde kabeljauw met wortelpuree

Gemarineerde kabeljauw met wortelpuree

SPONSORED – Vroeger riep ik altijd dat ik nooit vis uit de vriezer at. Voor de oven haal je de kabeljauw uit de verpakking en pak je deze in een stuk aluminiumfolie
23 Opgeslag
Zalmschotel uit de oven met aardappel en pesto

Zalmschotel uit de oven met aardappel en pesto

Kabeljauw in warm jasje van mosterdprei. Koop lekkere verse vis, niet die uit de vriezer. Haal de springvorm uit de oven
0 Opgeslag
De Koelkast en de Vriezer Schoonmaken en Bevoorraden

De Koelkast en de Vriezer Schoonmaken en Bevoorraden

Kabeljauw of andere witte vis. Wil je er liever bij zijn om bijvoorbeeld het dooiwater beter op te kunnen vangen, dan kun je het ontdooien versnellen door steeds pannen met kokend water in je vriezer te plaatsen, wel eerst de kunststof lades eruit halen dan natuurlijk
11 Opgeslag
Jamie Oliver recepten

Jamie Oliver recepten

Met de kabeljauw uit de oven proef je de lente. Geen gehaktbal uit de vriezer meer met een potje groente opgewarmd uit de magnetron
3 Opgeslag
Tarte tatin van trostomaatjes, rode ui, balsamico en tijm

Tarte tatin van trostomaatjes, rode ui, balsamico en tijm

Het hoofdgerecht was wel duidelijk, dat werd iets met vis vanwege de kabeljauw in de koelkast. Haal het bladerdeeg uit de vriezer en bewaar tot gebruik in de koelkast
3 Opgeslag
Makreel in vijgenblad van de bbq

Makreel in vijgenblad van de bbq

Na het zeevisuitje vorige maand hadden we veel kabeljauw in de vriezer maar ook enkele horsmakrelen, polak en een gewone makreel
2 Opgeslag
Paasmenu

Paasmenu

met spinazie, zeekraal en kabeljauw omwikkeld met pesto en rauwe ham. Voor de kabeljauw. flinke hand blauwe bessen (uit de diepvries
1 Opgeslag
Romige fish pie met prei, wortel en koolraappuree

Romige fish pie met prei, wortel en koolraappuree

Snijd de kabeljauw in blokjes en voeg deze gelijk toe, zodat de vis nog even kan meewarmen. Een makkelijke ovenschotel met kabeljauw en heel veel groenten
7 Opgeslag
Kabeljauw uit de oven met topping op Italiaanse wijze

Kabeljauw uit de oven met topping op Italiaanse wijze

Daar moest dus mee begonnen worden vond ik en daarom had ik gisteren al een paar mooie stukken kabeljauw uit de vriezer gehaald om te ontdooien in de koelkast
5 Opgeslag
Kabeljauw uit de oven

Kabeljauw uit de oven

Kabeljauw (kan vers, ik heb uit de vriezer gebruikt) of andere vis welke jij lekker vindt. Eigenlijk kan je een vispakketje uit de oven net zo maken als jij lekker vind
8 Opgeslag
Roseval aardappels uit de oven met spinaziekabeljauwpastei

Roseval aardappels uit de oven met spinaziekabeljauwpastei

ik nog diepvriesspinazie in de vriezer had en het bladerdeeg in de koelkast eigenlijk ook op moest gooide ik mijn plannen om en maakte de pastei
26 Opgeslag
Vislasagne met prei

Vislasagne met prei

Het trof dat ik ook nog een rest lasagnevellen in de kast had staan en nog een blok kabeljauw in de vriezer
2 Opgeslag
Elise’s goede eet-voornemens #2

Elise’s goede eet-voornemens #2

Daarna uit eten bij Gaucho’s waar ik een entrecôte at met een gepofte aardappel en een heel klein beetje salade (veel te weinig groenten
1 Opgeslag
The Basics #8 Vis bereiden

The Basics #8 Vis bereiden

De meest gebruikte vissoorten in mijn keuken zijn (gerookte) zalm, kabeljauw forel en tonijn. Vis die je goed kunt roosteren is hele forel, zalm en kabeljauw
1 Opgeslag
Restjes over?

Restjes over?

Met de restjes koolvis, kabeljauw, zalm kan er een heerlijk vissoep gemaakt worden. Vouw een stuk bakpapier om de souffléschaaltjes dat tweemaal zo hoog is als de schaaltjes zelf en laat de uiteinden elkaar overlappen