Recepten voor jam maken in een broodbakmachine recepten

12 Opgeslag
Japanese Melon Pan - Zoete broodjes uit Japan

Japanese Melon Pan - Zoete broodjes uit Japan

Je kunt ze zo eten of opensnijden en besmeren met wat boter en/of jam. Werkwijze deeg maken in standmixer
571 Opgeslag
Recept: Amandelbrood

Recept: Amandelbrood

Smeer er ook eens wat suikervrije jam of cashewnotenpasta op. Het resultaat is een relatief neutraal smakend amandelbrood, wat perfect te combineren is met zowel zoet als hartig beleg
26 Opgeslag
BAK ZELF JE BROOD IN DE BROODBAKMACHINE.

BAK ZELF JE BROOD IN DE BROODBAKMACHINE.

Onder andere is het ook mogelijk om jam te maken met een broodbakmachine. MAAK JAM MET JE BROODBAK MACHINE
94 Opgeslag
Spelt-notenbrood

Spelt-notenbrood

Lekker met een plakje kaas, jam smaakt er ook erg lekker op. Werkwijze deeg maken in een broodbakmachine
9 Opgeslag
Kerstrecept: sterbroodjes met honing en anijs

Kerstrecept: sterbroodjes met honing en anijs

Heerlijk met wat boter en jam. Heb je geen of weinig ervaring met brood bakken, maar wil de je deze feestelijke broodjes toch maken
9 Opgeslag
Kokosbolussen van Levine

Kokosbolussen van Levine

Je kan er jam op doen, maar met alleen een beetje boter smaken ze ook heerlijk. Werkwijze deeg maken in de broodbakmachine
7 Opgeslag
Kokosbolussen

Kokosbolussen

Ze zijn namelijk heerlijk met aardbeien, lekkere (zelfgemaakte) jam kan natuurlijk ook. Werkwijze deeg maken in de broodbakmachine
5 Opgeslag
Bakpoeder vervangen voor Baking Soda

Bakpoeder vervangen voor Baking Soda

Lekker besmeren met biologische roomboter of met zelfgemaakte jam. Magnetron schoonmaken – Strooi wat backing soda op een schone vochtige spons, wel goed naspoelen met water
2 Opgeslag
Roomkaasbroodjes

Roomkaasbroodjes

De roomkaasbroodjes zonder topping hebben een romige milde smaak zodat ze ook lekker zijn met bijvoorbeeld jam er op
1 Opgeslag
Glutenvrij en melkvrij kerstontbijt: glutenvrije kerst scones

Glutenvrij en melkvrij kerstontbijt: glutenvrije kerst scones

Je kunt ze ook vullen met slagroom/jam i. Ook kun je ze een dag van te voren maken, in de koelkast bewaren en dan pas bakken op de ochtend wanneer je ze wilt eten