Recepten voor italiaanse bitterkoekjes

14 Opgeslag
Mijn Italiaanse catering

Mijn Italiaanse catering

Zabaione con amaretti e frutti di bosco – een romige sabayon met Italiaanse bitterkoekjes en bosvruchten
7 Opgeslag
Italiaanse pane dei morti

Italiaanse pane dei morti

Recept Italiaanse koekjes. TagsItaliaanse keuken Vegetarisch. 50 g bitterkoekjes. 50 g bitterkoekjes. Italiaanse pane dei morti
0 Opgeslag
Italiaanse pane dei morti

Italiaanse pane dei morti

Het bericht Italiaanse pane dei morti verscheen eerst op South & Pepper. 50 g bitterkoekjes. 50 g bitterkoekjes
1 Opgeslag
Sabayon met bitterkoekjes en bosvruchten

Sabayon met bitterkoekjes en bosvruchten

Gebruik de beste ingrediënten zoals biologische eieren en slagroom én echte Italiaanse amaretti (bitterkoekjes)
11 Opgeslag
Amaretti koekjes

Amaretti koekjes

De naam amaretto komt van het Italiaanse woord ‘amaro’, wat bitter betekent. Vandaar dat men ameritti koekjes soms ook bitterkoekjes noemt
8 Opgeslag
Amaretti koekjes

Amaretti koekjes

De naam amaretto komt van het Italiaanse woord ‘amaro’, wat bitter betekent. Vandaar dat men ameritti koekjes soms ook bitterkoekjes noemt
4 Opgeslag
Frisse citroentiramisu

Frisse citroentiramisu

Frisse citroentiramisu met Amaretti, harde krokante Italiaanse bitterkoekjes. Frisse citroentiramisu met Amaretti, harde krokante Italiaanse bitterkoekjes
3 Opgeslag
Suggesties voor het kerstdiner 2014

Suggesties voor het kerstdiner 2014

Certosino (Italiaanse kerstcake). Bavarois met Marsala en bitterkoekjes. Italiaanse kerstcake met noten en chocolade
2 Opgeslag
Torta Russa – typisch Italiaans

Torta Russa – typisch Italiaans

Italianen houden namelijk alleen van Italiaanse producten. De Torta Russa is een ietwat plompe taart met een bladerdeeg buitenkant en een vullling van bitterkoekjes en amandelen
2 Opgeslag
Kastanjes

Kastanjes

250 gr amaretti (bitterkoekjes). 250 gr amaretti (bitterkoekjes). Kastanjes. Door. Linda op 14 juni 2011. In Italië komt de kastanje in het najaar vaak op tafel, als puree bij gebraden vlees of wild, maar ook heel dikwijls als nagerecht
1 Opgeslag
Hangop met dronken vijgen

Hangop met dronken vijgen

Ik liet de doorgesneden vijgen lekker lang marineren in Marsala, een flink zoete Italiaanse wijn die we hier meestal tegenkomen in de tiramisu (en wie kent dat nu niet
1 Opgeslag
Frisse citroentiramisù

Frisse citroentiramisù

Dit zijn harde, Italiaanse bitterkoekjes. Je kunt ze in de meeste winkels van Xenos kopen, of anders in een Italiaanse delicatessenzaak
0 Opgeslag
semifreddo van nectarine, ricotta, mascarpone en amaretti

semifreddo van nectarine, ricotta, mascarpone en amaretti

Zoals mijn Italiaanse gezin. De combinatie van nectarine met harde bitterkoekjes is vreselijk lekker en maakt dit ijstaartje speciaal
0 Opgeslag
Pesche ripiene al forno

Pesche ripiene al forno

amandelen 4 amaretti (Italiaanse bitterkoekjes) 1 4-granen eidooier 25 gr. Wil je dit recept zo duurzaam mogelijk bereiden
0 Opgeslag
Semifreddo con rum

Semifreddo con rum

150 g amaretti (Italiaanse bitterkoekjes) 3 eieren 75 g rietsuiker 250 g mascarpone 1 kopje loeisterke koffie snelfiltermaling (mag ook decafé zijn), afgekoeld 1 borrelglaasje rum cacao
0 Opgeslag
Recept: Nougat à la tiramisu

Recept: Nougat à la tiramisu

Ingrediënten Plantaardige olie, om in te vetten 2 kleine vellen of 1 groot vel ouwel 20 gr cacaopoeder 2 tl oploskoffiepoeder 300 gr kristalsuiker 50 ml water 150 gr honing 1 groot eiwit 100 gr geroosterde amandelen, gepeld 30 gr amaretti (Italiaanse bitterkoekjes), verbrokkeld Bereiding