Recepten voor italiaanse bitterkoekjes

Recept: Nougat à la tiramisu

Recept: Nougat à la tiramisu

Ingrediënten Plantaardige olie, om in te vetten 2 kleine vellen of 1 groot vel ouwel 20 gr cacaopoeder 2 tl oploskoffiepoeder 300 gr kristalsuiker 50 ml water 150 gr honing 1 groot eiwit 100 gr geroosterde amandelen, gepeld 30 gr amaretti (Italiaanse bitterkoekjes), verbrokkeld Bereiding
25 0
Kastanjes

Kastanjes

250 gr amaretti (bitterkoekjes). 250 gr amaretti (bitterkoekjes). Kastanjes. Door. Linda op 14 juni 2011. In Italië komt de kastanje in het najaar vaak op tafel, als puree bij gebraden vlees of wild, maar ook heel dikwijls als nagerecht
4 0
De 25 food vragen

De 25 food vragen

De Italiaanse keuken. Wat ik niet heel lekker vind is spruitjes, erwtensoep, geitenkaas en bitterkoekjes
1 0