Recepten voor horsmakreel

10 Opgeslag
Horsmakreel uit de oven

Horsmakreel uit de oven

Horsmakreel5 el Olijfolie3 tenen KnoflookSambalPeterselieZout (fijn en grof). Maak een marinade van de olie, fijngehakte knoflook, een snuf fijn zout en sambal en peterselie naar smaak
2 Opgeslag
Groene asperges met horsmakreel

Groene asperges met horsmakreel

En werkte ze verder ‘op z’n oosters’ af met gemarineerde horsmakreel en een pittige wasabidressing. Wat is horsmakreel
3 Opgeslag
Makreel in vijgenblad van de bbq

Makreel in vijgenblad van de bbq

Horsmakreel wordt veel in Zuid-Europese landen gegeten en behoort tot de zogenaamde "poissons bleus"
2 Opgeslag
Makreel in pakketje van de bbq

Makreel in pakketje van de bbq

Op de foto zie je overigens een horsmakreel. Het is een mooi zomerweekend en het einde van de zomervakantie is in zicht
0 Opgeslag
Makreel met verse erwtjes en nieuwe patatjes

Makreel met verse erwtjes en nieuwe patatjes

Bij het viskraam kocht ik verse makreel en horsmakreel. Koken met lekkers van het seizoen. Vrijdag had ik een dagje verlof
0 Opgeslag
“Je moet de vis wel ruiken, maar het moet niet naar vis stinken”

“Je moet de vis wel ruiken, maar het moet niet naar vis stinken”

“Dit is Horsmakreel. Een bezoek aan de Scheveningse Visafslag. Ik zal er maar direct voor uitkomen. ik ben absoluut geen visliefhebber
0 Opgeslag
Dineren in stijl op 't Scheld met DKZ sur L'O!

Dineren in stijl op 't Scheld met DKZ sur L'O!

Nadat de boot met een fles champagne gedoopt werd zoals het hoort, kon de eerste behouden vaart beginnen met een voorgerecht op basis van horsmakreel en koriander
4 Opgeslag
Horsmakreel ala experimenteel

Horsmakreel ala experimenteel

Horsmakreel. Makreel. is een veel gegeten vis hier in Portugal, maar dan eigenlijk meer de. kleintjes. Op het moment wordt er overal volop sardientjes en
2 Opgeslag
Rösti

Rösti

had vanochtend al de horsmakreel uit de vriezer gehaald om te laten. at er deze grote jammie horsmakreel bij
0 Opgeslag
Italiaans vloerbrood

Italiaans vloerbrood

Een horsmakreel en gewone makreel lagen sinds de avond ervoor al te ontdooien. In het laatste mooie nazomerweekend staken we de houtoven nog een keer aan
1 Opgeslag

Horsmakreel uit de oven

Serveer de salade bij de horsmakreel. Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Spoel de vissen af onder stromend water en dep ze droog met keukenpapier
1 Opgeslag

Psari fournou me krasi (gebakken vis in wijnsaus)

1 1/2 kg Middellandse Zee vis, of roodbaars, onderivis, horsmakreel of harder. Bestrooi de vis van binnen en van buiten met zout en peper en leg ze in een ingevette ovenschaal