Recepten voor hoe maak ik pepesan

0 Opgeslag

Pepesan

Maak de sjalot en de knoflook schoon en snijd dit heel fijn. Watte, kreeg ik te horen. Want zeg eens eerlijk, wie van jullie hadden al van Pepesan gehoord
0 Opgeslag

Pepesan

Maak de sjalot en de knoflook schoon en snijd dit heel fijn. Wrijf de stukken vis in met wat citroensap en laat dit in de koelkast 10 minuten intrekken
0 Opgeslag

Pepesan Ikan (vis gerecht)

Vouw het blad met de vis dicht en maak een pakketje met tandenstokertjes. 1 el arachide olie ½ tl trassi 3 teentjes knoflook, (gehakt) 2 rode lomboks, (fijngehakt) 1 ui, fijngesneden 3 kemirinoten, geraspt zout naar smaak ⅛ blok santen 4 victoriabaarsfilets (à 125 gram) 3 blaadjes djeruk perut, (citroenblad) 4 bananenbladeren
0 Opgeslag

Pépésan 2

Bedek de vis ermee, doe er daun salam en daun jeruk purut bij, maak pakjes en leg in de oven. Pakketjes van pisangblad (even in kokend water leggen), sluiten met touw, ijzerdraad of prikkertjes
0 Opgeslag

Pépésan 1

Maak een bumbu van kemiri, rode Spaanse peper, Spaanse peper rawit, trassi en zout, fruit de bumbu, meng dan met vis en limoensap, maak pakjes en laat in de oven gaar worden
Zoeksuggesties en paginas