Recepten voor hindoestaanse gerechten

6 Opgeslag

Kip met kerrie

500 gram kipfilet in blokjes 2 preien in ringetjes gesneden 10 worteltjes of 1 kleine winterwortel in stukjes 1 doosje champignons grof gesneden half blikje kokosmelk 2 eetlepels kerrie (Madras of Hindoestaanse) 1 theelepel bouillonpoeder 1 scheut gembersiroop 1 gemberbolletje heel fijn gesneden 1 scheut ketjap manis 3 eetlepels kokosrasp handje grote (gewelde) rozijnen doosje sojaroom pandanrijststukjes banaan of ananas Bereiding
6 Opgeslag

Roti met kipfilet

450 gram kipfilet, 500 gram aardappels (vastkokend), 400 gram sperziebonen (of kouseband), 1 rode paprika, 1 rode peper, 1 grote ui, 1 teen knoflook, 2-4 hardgekookte eieren, 1 liter sterke kippenbouillon, 2 eetlepels gele hindoestaanse kerrie massala (toko), blikje tomatenpuree, 2 eetlepels medium sojasaus en natuurijk 4 roti-platen
Zoeksuggesties en paginas