Recepten voor hapje met witloof

Hapje : parmaham met een verrassende vulling

Hapje : parmaham met een verrassende vulling

Snij witloof en appel zeer fijn in julienne meng de kaas eronder en kruid met de peper. 2 schijven parmaham 1 halve appel 3 blaadjes witloof een scheut amaretto enkele fijn gesneden stukjes oude kaas gemalen peper
Hapje : gevuld kwarteleitje

Hapje : gevuld kwarteleitje

Meng deze met fijn gesneden witloof, sjalot en fijngesneden eitjes goed kruiden en balsamicodressing eronder mengen
Hapje : glaasje surprise

Hapje : glaasje surprise

dit alles bovenop de fijn gesneden witloof dresseren, werk af met tuinkers en gemalen peper. Gerookte zalm in sliertjes snijden, kaas in fijne blokjes snijden evenzeer de peperkoek, meng dit met de grijze garnalen en een beetje dressing
Hapje op een stokje

Hapje op een stokje

Omdat je nooit genoeg ideetjes voor hapjes kan hebben, deel ik het recept graag met jullie. Met een goede gezondheid, inspirerende mensen om je heen en natuurlijk veel kookplezier en wat kaboutertjes in de keuken die de afwas doen
Hapje : witloofsoepje met Camembert

Hapje : witloofsoepje met Camembert

De groenten grof snijden en aan stoven in een beetje boter , kruiden met peper en de mosterd. 2 pijlen witloof 2 sjalotten 1 aardappel 1 stengel wit van de prei 500 ml fijne kruiden bouillon 2 kerstomaatjes stukjes camembert fijn gesneden bieslook boter gemalen peper een koffie lepel mosterd
Hapje: rijkelijk gevuld

Hapje: rijkelijk gevuld

Meng dit alles met de truffeldressing. Blaadje witloof op bordje serveren de fantasie van sla erboven op
Hapje: soepje met grijs garnalen

Hapje: soepje met grijs garnalen

Voeg kruiden en visfumet toe evenzeer het uitgeperste citroenpartje. Laat het soepje even goed opwarmen en serveer warm met de basilicum en tomaat concassé en zeker niet vergeten de garnaaltjes
Hapje: surprise van gerookte zalm

Hapje: surprise van gerookte zalm

Sjalotje & witloof fijn snijden deze kruiden en mengen met de garnalen. Smeer de uitsteekvorm in met een beetje boter en beleg deze rond de randen met de zalm
Hapje: witloofsoepje met parmaham

Hapje: witloofsoepje met parmaham

Serveer zeer warm en werk af met fijn gesneden witloof en parmaham. 1 pijl witloof een halve rode ajuin een stukje wit van porei 400 ml groentenbouillon peper Afwerking. 1 blaadje witloof zeer fijn gesneden, 1 schijf gedroogde parmaham ( gedroogd onder de grill ) boter
Hapje : Rode bietscheuten met verse krab

Hapje : Rode bietscheuten met verse krab

Krab met de yoghurt dressing,witloof,radijsjes en appel mengen. Vul de glaasjes met rode bietscheuten en vervolgens de krab mengeling er boven op garneer af met zongedroogde tomaatjes
Tarte tatin van witloof

Tarte tatin van witloof

Claudia van Claudia's Keukenspot, Julie van Hapjesprinces, Marijke van Marijke Kookt en Annelies van Lieziepeasy