Recepten voor hamlappen sudderen tijd

0 Opgeslag

#FBS – Hamlap in ketjapsaus

Doe de hamlappen er weer bij en roer om. | Wat vliegt de tijd. Kooktijd. 500g hamlappen, in blokjes gesneden. De hamlappen zo'n 3-5 minuten aanbakken. Laat nog zo'n 60 minuten sudderen. 500g hamlappen
2 Opgeslag

Zuurvlees 1

Als alles prutteld, dan kan je de pan op een kleinere pit zetten en een tijd laten sudderen. De hamlappen in stukjes snijden, zoals je dat ook zou doen bij hachee vlees (ongeveer 2 bij 2 cm) geen bami/nasi vlees ervoor kopen, die stukjes zijn te klein, met poulet kan het wel. Omdat je waarschijnlijk het zuurdere hebt geproeft, is het voor jou eerder op smaak dan voor de ander (net zo als de thee niet zoet genoeg is als je een boterham met bastardsuiker hebt gehad) Notities Eet het met frites en mayonaise 1 kg hamlappen of magere varkenslappen
Zoeksuggesties en paginas