Recepten voor hamlappen sudderen tijd

Gestoofde Hamlappen

Gestoofde Hamlappen

Laat het even sudderen tot je een mooi sausje hebt en je bent klaar. Ik heb de laatste weken ervaren, dat het niet altijd lukt om al je ambities tegelijk waar te maken
Babi ketjap

Babi ketjap

hamlappen (evt. Eindelijk weer eens babi ketjap gemaakt en me afgevraagd waarom we het een tijdje niet gegeten hebben
Babi ketjap uit de slowcooker

Babi ketjap uit de slowcooker

Leg de hamlappen uit de koelkast en laat ze even op kamertemperatuur komen. Je kunt dit gerecht binnen een half uurtje op tafel hebben of heerlijk lang laten sudderen in de slowcooker
#FBS – Hamlap in ketjapsaus

#FBS – Hamlap in ketjapsaus

Doe de hamlappen er weer bij en roer om. | Wat vliegt de tijd. Kooktijd. 500g hamlappen, in blokjes gesneden. De hamlappen zo'n 3-5 minuten aanbakken. Laat nog zo'n 60 minuten sudderen. 500g hamlappen
Recept: Sriracha

Recept: Sriracha

Tijd voor de blender. Geen zin of tijd om zelf te maken. Zodra het geheel kookt, zet je het op een laag vuurtje om vervolgens 5 minuutjes te laten sudderen. Sriracha hamlappen 500 gram

Varkenslapjes Vindaloo

hamlappen, stuk. Tijd. Laat in ongeveer 40 minuten het vlees gaar sudderen. 1 uur (buiten marineertijd). 1 bos amsoi, 2 teentjes knoflook, 100 gr hamlappen, stuk

Zuurvlees 1

Als alles prutteld, dan kan je de pan op een kleinere pit zetten en een tijd laten sudderen. De hamlappen in stukjes snijden, zoals je dat ook zou doen bij hachee vlees (ongeveer 2 bij 2 cm) geen bami/nasi vlees ervoor kopen, die stukjes zijn te klein, met poulet kan het wel. Omdat je waarschijnlijk het zuurdere hebt geproeft, is het voor jou eerder op smaak dan voor de ander (net zo als de thee niet zoet genoeg is als je een boterham met bastardsuiker hebt gehad) Notities Eet het met frites en mayonaise 1 kg hamlappen of magere varkenslappen

Nasi Rames

Vandaag had ik de tijd om uitgebreid(er) te koken en vond het een mooie gelegenheid om terug te gaan naar mijn roots, op culinair gebied

Sambal babi taotjo

ik geef de voorkeur aan speklappen maar je kan ook hamlappen gebruiken. Kippenvlees heeft minder tijd nodig