Recepten voor hamlappen marineren

Paté

Paté

600 gram, hamlappen, in blokjes. Laat het vlees minimaal 4 uur (liefst een dag) marineren afgedekt in de koelkast. 600 gram, hamlappen, in blokjes
Pinchos Muronos

Pinchos Muronos

Als je daar niet van houdt kun je ook varkenshaas nemen, of hamlappen als je op je budget moet letten
BBQ: Souflaki met perzik en ui

BBQ: Souflaki met perzik en ui

Snij de hamlappen in grote blokken. Zet weg en laat minimaal een uur marineren. 3 hamlappen. 3 hamlappen. Bij de Delicious van deze maand zat een mini uitgave over koken met fruit
Babi Pangang

Babi Pangang

Snijd de hamlappen in dobbelsteentjes en maak daarna de marinade van de ketjap, sambal, knoflook en het gemberpoeder
VERRASSEND LEKKER MET DE H!

VERRASSEND LEKKER MET DE H!

NODIG VOOR HAMLAPPEN. Leg de hamlappen hierin en laat het vlees minimaal 1 uur marineren. hamlappen (per persoon 1 lapje), 1/2 tl komijn, 2 tenen knoflook, 2 el olie, 1 tl paprikapoeder, peper en zout naar smaak
B.B. met R.

B.B. met R.

Hamlappen (in blokjes gesneden). Laat de hamlapblokjes 30 minuten marineren. 250 gr Hamlappen (in blokjes gesneden)
Sriracha hamlappen

Sriracha hamlappen

Ik gebruik de bak waar het vlees in zit -wat je bij de supermarkt koopt- ook om in te marineren. Superlekkere marinade voor goede hamlappen (fricandeau) op de BBQ
Vijfkruiden-karbonades

Vijfkruiden-karbonades

Ik zou dit dus veel lekkerder vinden met een ander soort vlees, zoals varkenshaas of misschien hamlappen
Sate met Sate Saus

Sate met Sate Saus

Meestal gebruik ik varkenshaas, ook omdat we praktisch geen kip eten, want dat is mals en de smaak van de varkenshaas wordt gecomplimenteerd door de soja, maar kip of hamlappen is ook lekker
Noedels met zoete prei en ham

Noedels met zoete prei en ham

laten marineren. 1 schaaltje hamlappen (ca. 5 min. laten marineren. Ui en knoflook pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden
Gevulde hammetjes

Gevulde hammetjes

Leg de hamlappen elk tussen twee velletjes plasticfolie en sla ze met een pan wat dunner. Laat het vlees even marineren
Pulled pork

Pulled pork

* Ingredienten voor de dry rub (van deze hoeveelheid dry rub houd je nog een deel over, makkelijk voor een volgende keer of gebruik het eens als gehaktkruiden of om kip mee te marineren)
Nasi Goreng

Nasi Goreng

1200 g hamlappen in kleine dobbelsteentjes gesneden. Laat dit minimaal een 30 minuten marineren. 1200 g hamlappen in kleine dobbelsteentjes gesneden
Saté met frietjes

Saté met frietjes

marineren. 1 schaal hamlappen (ca. 1. Snijd het vlees in blokjes van 2 cm. Voeg de marinade toe en laat minimaal 30 min
Nasi

Nasi

Snijd de hamlappen in kleine blokjes en meng deze door de marinade. 400 gram hamlappen. Laat ongeveer 15 minuten marineren
Duiveltjes vlees

Duiveltjes vlees

Snijd de hamlappen in blokjes Snipper de uiMeng alle ingrediënten door elkaar. DuiveltjesvleesIngrediënten3 eetlepels ketjap3 eetlepels tomatenketchup3 eetlepels gewelde nasikruiden1 a 2 eetlepels azijn1 grote ui1 theelepel sambal oelek1 mespunt sambal manis1 mespunt sambal brandal1 mespunt boemboe saté1 teen knoflook300 gram hamlappenpindakaasBereiden. Laat dit 24 uur marineren