Recepten voor grand dessert

Grand dessert

Grand dessert

Bereiden safarigelei. Meng de safari en de agar agar en verwarm het mengsel tot 90 graden. Laat afkoelen tot 40 graden,giet uit in een vormpje en laat verder afkoelen
Mango-crumble dessert

Mango-crumble dessert

Zet glazen waarin je het dessert wilt serveren klaar. 3 el Grand Marinier. 3 el Grand Marinier. En een derde, heerlijk en feestelijk recept uit ons boek “Gezonde wereldgerechten“
Soufflé glacé au Grand Marnier

Soufflé glacé au Grand Marnier

Het tweede dessert was deze ijssoufflé van Grand Marnier. Het allereerste dessert was iets met chocoladesorbet en een sinaasappelroomsaus
Chocolademousse met sinaasappel

Chocolademousse met sinaasappel

chocoladesserttoetje. ½ - 1tl Grand Marnier (of gebruik zelfde hoeveelheid sinaasappelsap). ½ - 1tl Grand Marnier (of gebruik zelfde hoeveelheid sinaasappelsap)
Recept: Aardbeientiramisu

Recept: Aardbeientiramisu

Je kunt het ook in kleine glaasjes maken en serveren als onderdeel van een grand dessert of tijdens een high tea
Pikant Gemarineerde Aardbeien

Pikant Gemarineerde Aardbeien

Aardbeien als dessert kennen we allemaal. 50 gram Grand Padano. Pikant Gemarineerde Aardbeien. Aardbeien als dessert kennen we allemaal
Glutenvrij uit eten in Utrecht

Glutenvrij uit eten in Utrecht

Bij Grandcafé Maria doen ze hun uiterste best om ook gasten met voedselintoleranties en allergieën de service te bieden die ze horen te krijgen in een restaurant
Weekmenu #19

Weekmenu #19

Uiteindelijk aten we een lekker broodplankje, als hoofdgerecht nam ik alleen patat (ja echt waar) en als toetje een grand dessert wat wij hebben gedeeld
Altijd goed:  Crêpes Suzette

Altijd goed: Crêpes Suzette

Eén opmerking - Trish flambeert de crêpes aan tafel nog even met Grand Marnier. Zoek je een simpel en lekker dessert voor een etentje
Kerstmenu 2014

Kerstmenu 2014

Of als klein onderdeel van een grand dessert. Chocolade Desserttaartje (vegan). Daar is ie dan. Het Eerst Koken kerstmenu
Mexicaanse spaghetti met gehaktballen

Mexicaanse spaghetti met gehaktballen

We begonnen zaterdag bij de Grand Central Market in downtown Los Angeles. Maar de volgende keer wil ik graag de ‘Nieves Oaxaqueñas’ proberen, dat is een dessert met ‘burn milk’ dat me is aangeraden