Recepten voor gehakt met koriander indiaas

Indiaase lasagne

Indiaase lasagne

Giet de boontjes af en doe deze samen met de curry saus bij het gehakt. Voeg het gehakt eraan toe en rul deze kort
Glutenvrije en lactosevrije boterkip

Glutenvrije en lactosevrije boterkip

Meng de fijngehakte koriander erdoor. Meng de amandelen/gember/knoflook samen met de kokosmelk en citroensap (of alleen yoghurt) en kruidnagel, kaneel, garam masala, kardemom,tomaat, chilipoeder en het zout
Kedgeree met gerookte makreel

Kedgeree met gerookte makreel

– bosje koriander, steeltjes gehakt en blaadjes apart houden. Serveer met de korianderblaadjes, de overige halve citroen in partjes en eventueel wat biologische yoghurt
Gekruide Indiase bloemkool en aardappeltjes

Gekruide Indiase bloemkool en aardappeltjes

handje verse gehakte koriander voor garnering. Opdienen met en bestrooien met verse koriander. Ik heb het geserveerd bij een Indiaas getinte curry (zoete aardappel, linzen, ui in een tomatensaus met garam massala) met bruine rijst en naan
Indiase vega-kip in cashewsaus

Indiase vega-kip in cashewsaus

Serveren met rijst en bestrooien met verse koriander. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de kipstuckjes, de rozijnen en koriander toe en bak het nog een minuutje
Indian Beef Curry

Indian Beef Curry

Voor het laatste half uurtje doe je de fijn gehakte Koriander erbij. Een overheerlijk Indiaas gerecht welke je kunt serveren met rijst en eventueel een lekkere zelf gemaakt Naan
Makkhani murgh – Boterkip

Makkhani murgh – Boterkip

Doe de tomaten, gehakte gember, chilipeper en koriander in porties in een keukenmachine of blender en draai tot een gladde puree
Rogan Josh

Rogan Josh

flinke hand verse koriander gehakt (steeltjes mogen ook). Haal van het vuur en breng op smaak met de koriander
Indiase kool en aardappelen

Indiase kool en aardappelen

Serveren met fijngehakte koriander eroverheen gestrooid en bruine rijst. Verse koriander, fijngehakt. -) Ditmaal vond ik een Indiaas recept met kool
Biryani met Kip uit Hyderabadi

Biryani met Kip uit Hyderabadi

Koriander. Zoals jullie in mijn post over Bhel Puri al konden lezen, is er een wereld voor me open gegaan als het gaat om Indiaas eten