Recepten voor frambozen bastogne

37 Opgeslag

Witte chocolade cheesecake met frambozen

260 gram koekjes (130 gram bastogne, 130 gram digestive)120 gram gesmolten roomboter250 ml slagroom, lobbig geklopt250 gram goede roomkaas250 gram mascarpone50 gram kristalsuiker1 tl vanilleextract3,5 blaadje gelatine500 gram witte chocolade, au bain marie gesmolten375 gram frambozen (gelukkig zit er nog wat gezonds in deze taart)
1 Opgeslag

Frambozenyoghurttaartje

Het overgebleven deel van de frambozen mengen met een eetlepel zoetstof. Het gelatinemengsel in de taartvorm storten en bedekken met de overgebleven frambozen
32 Opgeslag

Citroen Mousse

250 ml koude slagroom250 ml lemoncurd170 gram verse frambozen (naar eigen idee)voor de kruimels125 gram koekkruimels (bastogne, havermoutkoekjes o. Verwarm de oven voor op 175 graden celsiusDoe de koekjes in een zak en rol er met de deegroller overVermeng de kruimels met de boter en suikerBedek een bakblik met bakpapierLeg hier het kruimelmengsel en bak in de oven voor ca 10 Haal uit de oven en laat afkoelenVerkruimel de gebakken kruimels en zet even opzijKlop in een kom de slagroom in zachte piekenmix 2 eetlepels geslagen room door de lemoncurdSchep dit mengsel door de overgebleven slagroomVerdeel de mousse over de schaaltjes of potjes Zet in de koelkast voor een paar uurServerenStrooi de koekkruimels op de mousse en garneer met een paar frambozenBron
Zoeksuggesties en paginas