Recepten voor diepvries mosselen recept

Samosa’s met aardappel, doperwtjes en komkommerraita

Samosa’s met aardappel, doperwtjes en komkommerraita

Klein handje doperwtjes uit de diepvries. Dit vind je misschien ook leukVoor bij de borrel // Mini quesadillas met pittig gehaktIndiase mosselen met romige currysausFocaccia met drie soorten toppingHomemade Griekse tzatziki Flinke klont roomboter
Het healthy eetdagboek van Karlijn

Het healthy eetdagboek van Karlijn

Als voorgerecht heb ik de kreeftkroketjes en garnalenbitterballen, en als hoofdgerecht de mosselen op Thaise wijze (met kokosmelk, koriander, citroengras en taugé) met frietjes en gin-mayo
Paella met zeevruchten en chorizo

Paella met zeevruchten en chorizo

Voor deze paella gebruikte ik chorizo in combinatie met zeevruchten uit de diepvries. De mosselen zijn weer vol op te krijgen en een hand verse mosselen door de paella geeft veel smaak
Frisse spaghetti met zeevruchten

Frisse spaghetti met zeevruchten

De gemengde zeevruchten in dit gerecht komen uit de diepvries. mosselen, garnalen en inktvis. Vandaag een lekker, fris én makkelijk recept met vis
paella met kip en zeevruchten

paella met kip en zeevruchten

Dag ervoor de garnaal koppen in 3 liter water met de doormidden gesneden sjalot laurierblad,teentje look pezo laten koken 20-tal minuten laten afkoelen karkassen eruit look sjalot en zeven reserveren,propere en levende mosselen op een hoog vuur met beetje water en deksel op de pot de schelpen laten opengaan uithalen half schelp eraf nemen reserveren het mosselsap zeven en reserveren venusschelpen in pan met wat olijfolie en deksel erop de schelpen laten opengaan uithalen half schelp eraf reserveren schelpsap zeven en reserveren gambas bakken in olijfolie en wat lookpoeder en pezo reserveren kip bakken in olijfolie met pezo,comijn,reserveren in zelfde pan groente macedonia fruiten kruiden met pezo paprikapoeder reserveren het vocht van de pan reserveren,groene paprika fruiten met olijfolie ui en look wanneer de ui en look lichtbruin aantonen het tomaat toevoegen 2 koffielepels paprika poeder pezo,1 half koffielepel tym,laten sudderen laten afkoelen en mixen tot een papje reserveren,rode paprikas en spaanse peper garen in de oven laten afkoelen pellen ontpitten en in sliertjes snijden voor decoratie(paprikas in blik mag ook)ik hou van vers en heb mijn eigen groente tuin heel het jaar verse groentjes voila alles is gereed voor morgen rest mij nog om alles in plastieke containers te verpakken en in de koelkast te bewaren ook alle sappen van zeevruchten mag samen in 1 container. gambas of diepvries1 kilo. venus schelpen1 kilo mosselen500 gr. kippenborst3 rode parikas1 groene paprika1 rode spaanse peper8 tenen look1 groot ajuin2 sjalottencitroenpezoparika poederlauriertymcomijnsafraan 2 zakjes(el paellero in spaanse zaken)of draadjes 1 doosjelook poeder6 grote tomaten of(tomate frito in flessen overal te koop1 zakje groente macedonia diepvries
Eetdagboek: wat eet ik op een dag?

Eetdagboek: wat eet ik op een dag?

OntbijtGisteren ontbeet ik met bakbanaan, mosselen en spinazie. Hier vind je het recept. Vorige week zag ik dat mosselen uit de diepvries maar €3,50 per 500 gram is bij de Jumbo
Maaltijdvissoep met rouille

Maaltijdvissoep met rouille

diepvries koolvis, laat half ontdooien. Door mosselen in de soep mee te koken tot de schelpen. zoeken naar het recept van snelle vissoep…
Paella met zeevruchten

Paella met zeevruchten

Ben je niet zo van de vis, dan biedt het recept ook een prima basis voor de variant met kip en chorizo of een mix van kip, chorizo en gamba’s die je ook veel voorbij ziet komen
Smaak; lekker belangrijk!

Smaak; lekker belangrijk!

Posted in go with the flow, hoofdgerechten, kidsflavourite, lente, MISS FOODIES MOODS, MISS FOODIES RECEPTEN, usual suspect
Workshop ‘koken met stoom- en microgolfoven’

Workshop ‘koken met stoom- en microgolfoven’

Dat er op de diepvries een snelvriesstand was, wist je wellicht al. We eten ondertussen mosselen die zonder kruiding of groenten in de stoomoven werden gegaard en daarna onder de grill met pesto werden afgewerkt
Bisque de homard – kreeftensoep

Bisque de homard – kreeftensoep

Hollandse mosselen. Dit recept delen. 1,5 kg kreeft (wij gebruikten verse, maar diepvries kreeften kan ook). ReceptnaamBisque de homardGeplaatst op 2016-12-18Voorbereidingstijd 20MKooktijd 1H Totale tijd 1H20MGemiddelde waardering 5 Based on 1 Review(s)