Recepten voor diepvries mosselen recept

16 Opgeslag
Paella met zeevruchten

Paella met zeevruchten

Ben je niet zo van de vis, dan biedt het recept ook een prima basis voor de variant met kip en chorizo of een mix van kip, chorizo en gamba’s die je ook veel voorbij ziet komen
2 Opgeslag
Frisse spaghetti met zeevruchten

Frisse spaghetti met zeevruchten

De gemengde zeevruchten in dit gerecht komen uit de diepvries. mosselen, garnalen en inktvis. Vandaag een lekker, fris én makkelijk recept met vis
1 Opgeslag
Het healthy eetdagboek van Karlijn

Het healthy eetdagboek van Karlijn

Als voorgerecht heb ik de kreeftkroketjes en garnalenbitterballen, en als hoofdgerecht de mosselen op Thaise wijze (met kokosmelk, koriander, citroengras en taugé) met frietjes en gin-mayo
1 Opgeslag
Maaltijdvissoep met rouille

Maaltijdvissoep met rouille

diepvries koolvis, laat half ontdooien. Door mosselen in de soep mee te koken tot de schelpen. zoeken naar het recept van snelle vissoep…
1 Opgeslag
Pasta met spinazie en zeevruchten

Pasta met spinazie en zeevruchten

Daarnaast heb ik een mix van zeevruchten, zoals garnalen, mosselen, krabsticks (ook uit de diepvries) gebruikt in het recept
1 Opgeslag
Paella met zeevruchten en chorizo

Paella met zeevruchten en chorizo

Voor deze paella gebruikte ik chorizo in combinatie met zeevruchten uit de diepvries. De mosselen zijn weer vol op te krijgen en een hand verse mosselen door de paella geeft veel smaak
1 Opgeslag
Eetdagboek: wat eet ik op een dag?

Eetdagboek: wat eet ik op een dag?

OntbijtGisteren ontbeet ik met bakbanaan, mosselen en spinazie. Hier vind je het recept. Vorige week zag ik dat mosselen uit de diepvries maar €3,50 per 500 gram is bij de Jumbo
0 Opgeslag
VN 2015: 9 – Paella met zalm, chorizo en gamba’s

VN 2015: 9 – Paella met zalm, chorizo en gamba’s

Ik had nog best wel veel in de diepvries in een aangebroken zak. En in dat recept werd geen mosselen gebruikt
0 Opgeslag
Risoni met verse doperwten en ham (en little gem)

Risoni met verse doperwten en ham (en little gem)

(diepvries kan ook). je kunt ook kiezen voor garnalen of mosselen. Ik had dit recept al maandenlang in mijn hoofd
0 Opgeslag
paella met kip en zeevruchten

paella met kip en zeevruchten

Dag ervoor de garnaal koppen in 3 liter water met de doormidden gesneden sjalot laurierblad,teentje look pezo laten koken 20-tal minuten laten afkoelen karkassen eruit look sjalot en zeven reserveren,propere en levende mosselen op een hoog vuur met beetje water en deksel op de pot de schelpen laten opengaan uithalen half schelp eraf nemen reserveren het mosselsap zeven en reserveren venusschelpen in pan met wat olijfolie en deksel erop de schelpen laten opengaan uithalen half schelp eraf reserveren schelpsap zeven en reserveren gambas bakken in olijfolie en wat lookpoeder en pezo reserveren kip bakken in olijfolie met pezo,comijn,reserveren in zelfde pan groente macedonia fruiten kruiden met pezo paprikapoeder reserveren het vocht van de pan reserveren,groene paprika fruiten met olijfolie ui en look wanneer de ui en look lichtbruin aantonen het tomaat toevoegen 2 koffielepels paprika poeder pezo,1 half koffielepel tym,laten sudderen laten afkoelen en mixen tot een papje reserveren,rode paprikas en spaanse peper garen in de oven laten afkoelen pellen ontpitten en in sliertjes snijden voor decoratie(paprikas in blik mag ook)ik hou van vers en heb mijn eigen groente tuin heel het jaar verse groentjes voila alles is gereed voor morgen rest mij nog om alles in plastieke containers te verpakken en in de koelkast te bewaren ook alle sappen van zeevruchten mag samen in 1 container. gambas of diepvries1 kilo. venus schelpen1 kilo mosselen500 gr. kippenborst3 rode parikas1 groene paprika1 rode spaanse peper8 tenen look1 groot ajuin2 sjalottencitroenpezoparika poederlauriertymcomijnsafraan 2 zakjes(el paellero in spaanse zaken)of draadjes 1 doosjelook poeder6 grote tomaten of(tomate frito in flessen overal te koop1 zakje groente macedonia diepvries
0 Opgeslag
Smaak; lekker belangrijk!

Smaak; lekker belangrijk!

Posted in go with the flow, hoofdgerechten, kidsflavourite, lente, MISS FOODIES MOODS, MISS FOODIES RECEPTEN, usual suspect
27 Opgeslag
Gegratineerde mosselen met spinazie

Gegratineerde mosselen met spinazie

Ik heb het recept van mijn ouders die altijd een pan gekookte mosselen op tafel zetten en een bakblik vol met deze gegratineerde mosselen
1 Opgeslag
Italiaanse mosselen

Italiaanse mosselen

Italiaanse mosselen>. Was de mosselen. Verwijder kapotte mosselen en mosselen die na een flinke tik op het aanrecht niet dicht gaan
10 Opgeslag
Paella

Paella

De paella is simpel te maken en lekker gevuld met grote garnalen, mosselen en pittige chorizo. Er zijn vele recepten voor paella, deze is echt een favoriet van ons
8 Opgeslag
Weekmenu 3: van Gifbelt naar Tempel

Weekmenu 3: van Gifbelt naar Tempel

Mosselen (diepvries) in tomatensaus met rijst erbij. Er staan aardig wat nieuwe recepten op het menu. Gisteren heb ik namelijk het boek “Besparen met Jamie” binnengekregen en ben erg benieuwd naar een aantal recepten