Recepten voor botersaus vis

50 Opgeslag
Asperges met ham, ei en botersaus

Asperges met ham, ei en botersaus

Mooie witte asperges van Nederlandse bodem, met lekkere ham, een gekookt eitje en botersaus. Klassieke asperges met ham, ei en botersaus
4 Opgeslag
Zalm met witte botersaus

Zalm met witte botersaus

Haal de zalm van de graat en serveer met de prei, de botersaus en gekookte aardappeltjes met wat gesnipperde peterselie
3 Opgeslag
Klassieke asperges met beenham, ei en botersaus

Klassieke asperges met beenham, ei en botersaus

Maak er beslist ook de verrukkelijke botersaus bij, niet te veel nadenken over die calorieën. voor de botersaus
2 Opgeslag
Met ricotta gevulde ravioli in een salie botersaus

Met ricotta gevulde ravioli in een salie botersaus

De ricotta en citroenvulling gaat heerlijk samen met de saliebotersaus, een klassieke combinatie. Intussen maak je de saliebotersaus door de boter in een pan te verwarmen en hier de salieblaadjes in te doen
2 Opgeslag
Kabeljauw met spinazie en botersaus

Kabeljauw met spinazie en botersaus

Verdeel de spinazie over de borden, leg de vis erop en overgiet met de botersaus. Schep de vis uit de bouillon, dep deze droog met keukenpapier
2 Opgeslag
Asperges met ei, ham en botersaus

Asperges met ei, ham en botersaus

Serveer de gekookte aardappelen en de botersaus apart. Was en schil de asperges vanaf een paar centimeter vanaf de kop tot onderaan
1 Opgeslag
paarse spruiten uit de oven met gevulde pasta in botersaus

paarse spruiten uit de oven met gevulde pasta in botersaus

Ik heb er gevulde pasta met een salie-botersaus bij gemaakt. Maak ondertussen de botersaus. Paarse spruiten
1 Opgeslag
Wortelstamppot met botersaus

Wortelstamppot met botersaus

Het is weer de tijd van de stamppotjes. Dit gerecht lijkt op het eerste gezicht erg op hutspot, maar dan zonder ui en met een smaakvolle saus
1 Opgeslag
Coquilles Saint Jacques uit Dieppe met Parmaham, jonge prei en lichte botersaus met rode wijn

Coquilles Saint Jacques uit Dieppe met Parmaham, jonge prei en lichte botersaus met rode wijn

Ik schreef gisteren al over mijn bezoek aan The Glorious op uitnodiging van het Consorzio del Prosciutto di Parma
1 Opgeslag
Asperges op traditionele wijze (ham, ei, botersaus)

Asperges op traditionele wijze (ham, ei, botersaus)

De botersaus is eigenlijk niet met bieslook, maar het voegt toch zeker wel net dat beetje extra toe naar mijn mening
1 Opgeslag
Zalm quenelles met groenten en een blanke botersaus

Zalm quenelles met groenten en een blanke botersaus

Breng een liter water samen met de visbouillon en wat zeezout aan de kook en zet dit op een laag vuur
0 Opgeslag
Pasta met salie en botersaus

Pasta met salie en botersaus

Pasta met salie & botersaus. Juist, zoals de pasta met salie, botersaus en Parmezaanse kaas. Deze eenvoudige pasta is perfect voor een warme zomerdag
0 Opgeslag
Recept: Asperges met botersaus

Recept: Asperges met botersaus

Asperges met botersaus. Breng de botersaus op smaak met zout, peper en citroensap. “Recept”. Asperges met botersaus
0 Opgeslag
Kleine rode poon met zalmeitjes, brave hendrik en botersaus met mosselsmaak.

Kleine rode poon met zalmeitjes, brave hendrik en botersaus met mosselsmaak.

Doe wat botersaus op de schaaltjes en schik er de rolletjes poon op. Bereid een botersaus door gesnipperde sjalotjes even te stoven in boerderijboter
0 Opgeslag
Rog met botersaus

Rog met botersaus

Zeef de courtbouillon en giet terug in de schone pan Voeg de rog toe en pocheer deze tien minuten, totdat de vis makkelijk uiteenvalt als u erin prikt
0 Opgeslag
Wortelravioli met geitenkaas,botersaus en salie   http://www.lekkerkokenisnietingewikkeld.nl/?p=122

Wortelravioli met geitenkaas,botersaus en salie http://www.lekkerkokenisnietingewikkeld.nl/?p=122

Verdeel de ravioli over de goed verwarmde borden en doe er wat van de wortelbotersaus overheen. Het bericht Wortelravioli met geitenkaas,botersaus en salie