Recepten voor botersaus vis

Asperges met ham, ei en botersaus

Asperges met ham, ei en botersaus

Mooie witte asperges van Nederlandse bodem, met lekkere ham, een gekookt eitje en botersaus. Klassieke asperges met ham, ei en botersaus
Met ricotta gevulde ravioli in een salie botersaus

Met ricotta gevulde ravioli in een salie botersaus

De ricotta en citroenvulling gaat heerlijk samen met de saliebotersaus, een klassieke combinatie. Intussen maak je de saliebotersaus door de boter in een pan te verwarmen en hier de salieblaadjes in te doen
Kabeljauw met spinazie en botersaus

Kabeljauw met spinazie en botersaus

Verdeel de spinazie over de borden, leg de vis erop en overgiet met de botersaus. Schep de vis uit de bouillon, dep deze droog met keukenpapier
Wortelstamppot met botersaus

Wortelstamppot met botersaus

Het is weer de tijd van de stamppotjes. Dit gerecht lijkt op het eerste gezicht erg op hutspot, maar dan zonder ui en met een smaakvolle saus
Zalm met witte botersaus

Zalm met witte botersaus

Haal de zalm van de graat en serveer met de prei, de botersaus en gekookte aardappeltjes met wat gesnipperde peterselie
Pasta met salie en botersaus

Pasta met salie en botersaus

Pasta met salie & botersaus. Juist, zoals de pasta met salie, botersaus en Parmezaanse kaas. Deze eenvoudige pasta is perfect voor een warme zomerdag