Recepten voor boontjes wokken

WARME DAGEN

WARME DAGEN

Je kunt de asperges wokken of even beetgaar koken. Maak groene asperges schoon en snij deze in stukken van 2 cm (origineel is het recept met sperzieboontjes, zo maak ik de salade als er geen asperges zijn). Doe de pasta in een grote kom, doe achtereenvolgens de gekookte eieren in stukjes erbij, een blikje tonijn, 1 blikje anjovis kleingesneden, een hand vol olijven gesneden, 2 el kappertjes, 1 paprika in blokjes, 5 zongedroogde tomaatjes gesneden in blokjes, een halve komkommer gesneden in blokjes, de asperges of de boontjes, een rode ui in ringen, sap van 1 citroen, olijfolie, basilicum gesneden, peper en zout naar smaak
0 0
Sajoer boontjes met pittige gehaktballetjes

Sajoer boontjes met pittige gehaktballetjes

Eenpansgerechten en Wokken. 2 uien 500 g gehakt Conimex Sambal Brandal 1 eetlepel Conimex Ketjap Manis Conimex Wok Olie 500 g gebroken sperziebonen 1 bakje Conimex Boemboe voor Sajoer Boontjes 400 g (pandan) rijst. Voeg een scheutje olie toe en wok de boontjes en de halve uienringen 2 minuten. Schep de sajoer boontjes en de rijst op 4 borden. Lekker anders kan ook Vervang 100 g boontjes door 150 g schoongemaakte champignons. 1 bakje Conimex Boemboe voor Sajoer Boontjes. 100 g boontjes door
4 0