Recepten voor advocaattaart

Advocaattaart

Advocaattaart

Het laatste baksel van dit weekend, een advocaattaart. Maar advocaattaart als ontbijt is misschien iets teveel van het goede, dus heb ik het als lunch genomen
Advocaattaart

Advocaattaart

1. Bekleed de springvorm met het bakpapier en bedek de bodem met de lange vingers. Klop 180 g suiker met de boter licht en luchtig
Pasen 2012

Pasen 2012

taart, feest, eieren verven/zoeken/eten, advocaattaart maken, 'huis kuisen', het was een feest. woensdag 11 april 2012

advocaattaart

Lange vingers met koffie besprekenkelen een beetje rum. Dan slagroom vanille suiker stijf kloppen,dan half flesje advocaat eronder roeren

Advocaattaart 2

Verwarm de oven voor op 175°C en vet een springvorm van 24 cm doorsnee met de boter in. Zeef de bloem met de maïzena

Advocaattaart

1. Bekleed een cakeblik met huishoudfolie. 2. Los de gelatine blaadjes op in ruim koud water. 3. Klop in een schaal boter, suiker en vanille-suiker

Advocaattaart 3

Roer de boter met de suiker zacht, mix de eieren erdoor. Als deze helemaal opgenomen zijn de advocaat en de rum toevoegen

Advocaattaart 1

Breek de lange vingers in stukjes. Roer hier 1/2 dl advocaat door tot een samenhangende massa is ontstaan