Voedselzandloper kerstmenu
Uit Pauline's Keuken
Uit Pauline's Keuken
  • Geef dit recept een waardering!
  • Jouw waardering
Algemene waardering 0 (0 waarderingen)
1

Ingrediënten

  • 2 gekookte bieten
  • 50 gr rucola
  • 2 handperen
  • 50 gr blauwe kaas
  • 20 gr walnoten
  • 1 el witte wijnazijn
  • 3 el walnotenolie
  • 1 ltr paddenstoelen bouillon
  • 150 gr kastanje champignons
  • 150 gr shiitake
  • 150 gr oesterzwammen
  • 50 gr kleine kastanjechampignons
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tl tijm
  • Peper en Zout
  • Olijfolie
  • 4 kabeljauw filets
  • 80 gr verse spinazie
  • 1 rode ui
  • 4 teentjes knoflook
  • 100 gr cherrytomaatjes
  • 1 citroen
  • 4 takjes rozemarijn
  • 4 takjes tijm
  • Peper en zout
  • Olijfolie
  • 4 handperen
  • 250 ml witte wijn
  • 250 ml water
  • 1 kaneelstokje
  • 1 steranijs
  • 2 kruidnageltjes
  • 1 vanillestokje
  • 2 tl stevia
  • 50 gr pure chocola

Instructies

Opmerkingen

Inloggen of Registreren om een commentaar te schrijven.

Schrijf een commentaar...