paasbrunch: drie salades voor op brood
ikook!
ikook!
  • Geef dit recept een waardering!
  • Jouw waardering
Algemene waardering 0 (0 waarderingen)
51

Ingrediënten

  • 1 blikje tonijn op water, uitgelekt
  • 1 bosui, in ringetjes
  • ½ rode ui, gesnipperd
  • 6 blaadjes basilicum, in reepjes
  • ¼ komkommer, zaadlijsten verwijderd, in blokjes
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 4 eetlepels yoghurt
  • 2 eetlepel mayonaise
  • kneepje citroen
  • peper
  • zout
  • 100 gram gekookte ham, in reepjes of blokjes
  • 5 eetlepels mascarpone
  • 3 eetlepels yoghurt
  • 1 sjalotje, fijngesneden
  • 1 granny smith appel, in kleine blokjes
  • + 15 sprietjes bieslook, fijngesneden
  • peper
  • zout
  • 2 eieren, hardgekookt (8 minuten) en afgekoeld
  • 50 gram gerookte zalm, in stukjes
  • 1 bosui, in ringetjes
  • paar takjes dille, fijngehakt
  • + 10 sprietjes bieslook, fijngesneden
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel yoghurt
  • kneepje citroen
  • peper
  • zout

Instructies

Opmerkingen

Inloggen of Registreren om een commentaar te schrijven.

Schrijf een commentaar...