Krokante pizza van Zeeuws bloem & diverse varianten voor vulling/beleg
Irene kookt
Irene kookt
  • Geef dit recept een waardering!
  • Jouw waardering
Algemene waardering 0 (0 waarderingen)
6

Ingrediënten

  • 1/2 tl zout
  • 1/2 tl peper
  • 2 tl paprikapoeder
  • 2 tl oregano
  • 2 teentjes knoflook uit de knijper
  • 1 el olijfolie
  • 150 gram Zeeuws bloem (dit type bloem heeft minder gluten en zetmeel), ik kocht het bij de molen De Eendracht in Alphen a/d Rijn.
  • 95 ml lauwwarm water
  • 2,5 gram instant gist
  • 2 gram zout
  • 10 ml olijfolie
  • 400 gram tomatenblokjes uit blik
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 2 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 tl oregano en tijm of 1 tl Provençaalse kruiden, ook lekker is salie, rozemarijn, basilium en marjolein

Instructies

Opmerkingen

Inloggen of Registreren om een commentaar te schrijven.

Schrijf een commentaar...