Juni recept: Spaghetti & courgetti champignon-walnoot “bolognese”
I am a Foodie
I am a Foodie
  • Geef dit recept een waardering!
  • Jouw waardering
Algemene waardering 0 (0 waarderingen)
3

Ingrediënten

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Prijs per persoon: €2,38 (wanneer je alle ingrediënten nieuw aanschaft)
  • Voedingswaarde per persoon: Energie 543 kcal, Eiwit 18,6 g, Koolhydraten 50,3 g, Vet 27,6 g, waarvan verzadigd 2,9 g, voedingsvezel 11 g, natrium 488 mg.
  • 200 g volkoren spaghetti
  • 2 courgettes
  • 500 g champignons
  • 6 rijpe tomaten
  • 500 g tomatenpassata
  • 120 g walnoten
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • 2 eetl olijfolie
  • Peper en zout naar smaak

Instructies

Opmerkingen

Inloggen of Registreren om een commentaar te schrijven.

Schrijf een commentaar...